uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 real madrid, barcelona gibi süper takımların bulunduğu Avrupa'nın en seçkin liglerinden biri olan ispanya ligide NTV'de artık hep üzülürdüm ispanya ligi maçları verilmiyor diye artık oh yani.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ne kadar sewindiğimi anlatamam yahu...ntv almanya ligini vermeye başladığında,almanyayı vercenize ispanyayı versenize demiştim...dualarım kabul oldu :tebrikz:[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 nihat'ın gollerini NTV'den izleyeceğiz artık oh harbi süper oldu.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 artık ntv nin tek eksiği italya kaldı diyebiliriz gerçi onu tv8 den izliyoruz ama ntv verse ayrı bi güzel olur...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 cok guzel bir haber[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Be Pro ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 gzl olur da ne zamanlari maç oluyo bari onlarida yazin...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bu haftasonu 2 maç var biri cumartesi saat 21.00'de real zaragoza & barcelona diğerini unuttum reklamlarda veriyor zaten görürsün.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 uncla eywallah ya süper haberler veriosun... bu haftasonu rakibimizi(zaragoza) barca karşısında izleyelim bakalım...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ewet bakalim rakip güçlimi eywallah uncla..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 vallahi bunu duydum acayip sevindim artık haftasonları NTV den başka kanala bakmam :)[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Heyyo...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ya iyi güzel de o kadar maç nasıl sığar TV ye.İzlenicek Arsenal var,Manchester var,Liverpool var,Bayern var,Real var,Barca var..Banttan falan yayınlasalar da kaçırmasak.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptalığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yayınlarlar hepsini zaten genelde ispanya'daki büyük takımlar(barça, real) akşam veya geceleri fln oluyor premier league maçları zaten gündüz sorun olmaz yani.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bu arada diğer maç pazar santander & r.sociedad maçı saat 18:00'de canlı yayın.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 süper haber arkadaşlar.. la liga rule =)[signature][hline]Lucas | Indinolla çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 eywallah uncla...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 az maç verebilicekler ama o kötü hem ispanya hem ingiltere hemde alman ligi var şimdi ntv de daha çok lig daha az maç izliycez iyi olmuş ama başka kanal alsaydı daha güzel olurdu valla[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hoba cok iyi ya. premier ligi vereceginde cok sevinmiştim üstüne ispanya iyi oldu. almanya bayık yanlız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Oyle deme. Almanya'da cok guzel maclar oluyor. Ormanda 10 Serie A gucundedir Bundesliga.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 NTV ilk açıldığı zamandan beri Rullz. helal olsun.[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 22 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yaaa . sene 1900 çift sıfır ben hatırlarım... trt veriyoduda nooluyodu , hava durumu vericem diye maçların ilk 5 dakkasını vermediği olurdu. ve spikerin ilk dediği şey " uygun bir anda size maç kadrolarını açıklayacağım "[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 22 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 süper[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ntv ve cnbc-e başka kanal yok hakkaten.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ntv işini biliyor.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ollley raulu gorebilcem canlı canlı:-)[signature][hline]La vida es movil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar