Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iyiki varsın NTV..

uncla

Öne çıkan mesajlar

ne kadar sewindiğimi anlatamam yahu...ntv almanya ligini vermeye başladığında,almanyayı vercenize ispanyayı versenize demiştim...dualarım kabul oldu
:tebrikz:[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]wook o'hara
Sosyal ağlarda paylaş

uncla eywallah ya süper haberler veriosun...
bu haftasonu rakibimizi(zaragoza) barca karşısında izleyelim bakalım...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]wook o'hara
Sosyal ağlarda paylaş

Ya iyi güzel de o kadar maç nasıl sığar TV ye.İzlenicek Arsenal var,Manchester var,Liverpool var,Bayern var,Real var,Barca var..Banttan falan yayınlasalar da kaçırmasak.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptalığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Sosyal ağlarda paylaş

süper haber arkadaşlar.. la liga rule =)[signature][hline]Lucas | Indinolla

çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
Sosyal ağlarda paylaş

az maç verebilicekler ama o kötü
hem ispanya hem ingiltere hemde alman ligi var şimdi ntv de
daha çok lig daha az maç izliycez iyi olmuş ama başka kanal alsaydı daha güzel olurdu valla[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
Sosyal ağlarda paylaş

yaaa . sene 1900 çift sıfır ben hatırlarım...

trt veriyoduda nooluyodu , hava durumu vericem diye maçların ilk 5 dakkasını vermediği olurdu.

ve spikerin ilk dediği şey " uygun bir anda size maç kadrolarını açıklayacağım "[signature][hline] MSN : [email protected]
--
CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 22
--
arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki:
genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...