Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yankees Sapkasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yankees sapkasi bulabiliceim biyer varmi acaba? Ama adam gibi yani adidas falan diil. Bakabilecegim heryere baktim hic bulamadim belki bilen vardir yani.[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
Mesaj tarihi:
ama dandik olmasalar bile model olarak en kotulerini bulunduruyolar diyebiliriz..[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]
nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki:
..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen...
Mesaj tarihi:
modelleri irenc zaten ben diil bi arkadasim ariyo ve basimin etini yiyo. yani normal logosu dzugun olan ve logo haric adidastaki gibi cizgileri vs. olmayan bi sapka ariyo(rum).[signature][hline]chiptech.
Mesaj tarihi:
troil ciddimisin ya okul nişantaşına yakın. tam olarak nerde bu pasaj? bi gidip ugrayalım yarın :)
her model vardır, olmayanı da getirirler diyosun yani , süper :) fiyatlar çok ucuk değildir dimi?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]

[Bu mesaj Cermy tarafından 13 Şubat 2005 14:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
muhtemelen nişantaşı ışıktan bahsediyo evet.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]
Mesaj tarihi:
said:
Fransua, 13 Şubat 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
adidaslarda war bulamaman ımkansız hemde cok kalıtelı ben hala kullanıyorum

said:
Chiptech, 13 Şubat 2005 12:35 tarihinde demiş ki:
Yankees sapkasi bulabiliceim biyer varmi acaba? Ama adam gibi yani adidas falan diil. ..

said:
Chiptech, 13 Şubat 2005 13:50 tarihinde demiş ki:
(adidas)modelleri irenc zaten..

adidas istemiyorum irenc ordakiler. ben sade bisi istiyorum su resimdeki gibi yani.
[signature][hline]chiptech.
Mesaj tarihi:
said:
Troil, 13 Şubat 2005 14:07 tarihinde demiş ki:
fevziye mektepleri hedesiydi ışık lisesi oluo
onun caddesinde aşağıda tam karşısında gibi sanırm öle hatırlıyorum eheh ama kime sorsanız gösteriri o cadde üstünde

heh yani ısıgın oraya gittigim zaman bulurum göksu pasajını , guzel guzel cok guzel :)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
Mesaj tarihi:
saray muhallebicisi var, onun hemen yanında zaten onun solunda böle aşağı doğru giden bi pasaj var. orda hakkaten böle amerikanvari herşey bulunuo diyebilirim.
http://www.capitate.co.uk/MLB%20Caps/baseball_caps_atlBoB.jpg şu şapka, hasta bi şey..
hatta, http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.capitate.co.uk/MLB%2520Caps/baseball_caps_atlBoB.jpg&imgrefurl=http://www.capitate.co.uk/Baseball_Caps/baseball_caps_braves.htm&h=208&w=257&sz=6&tbnid=wvxD1q0S2GYJ:&tbnh=86&tbnw=106&start=60&prev=/images%3Fq%3Datlanta%2Bbraves%26start%3D40%26hl%3Den%26lr%3D%26rls%3DDVXB,DVXB:2004-50,DVXB:en%26sa%3DN bütün braves şapkaları

[Bu mesaj -Melancholy- tarafından 13 Şubat 2005 15:58 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj -Melancholy- tarafından 13 Şubat 2005 15:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

dümdüz şapka ?! yankees isterim :)
edit :[spo1=şunun siyahına razıyım ben mesela][/spo]
[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]

[Bu mesaj Cermy tarafından 13 Şubat 2005 16:09 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
e abicim yankees in ne farkı var allah aşkına? onun asıl bi modeli var o siyah diil lacivert ve üstündeki a harfi beyaz
usher in klipte taktığı şapka. amerika da acaip aramıştım bulamadım deliriodum yani[signature][hline]NbaTurk forumu...
Mesaj tarihi:
üstteki mesajı editledim istersen ona bak[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
Mesaj tarihi:

asil yankees sapkasi bu da ben sevmiyorum bunu =P

[signature][hline]chiptech.

Member of AAL'05

[Bu mesaj Chiptech tarafından 13 Şubat 2005 16:45 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
evet arkadaslar yarın kesin bu göksu pasajına gidecem, bulamam fln diye tekrar bi başka yer bilen varmı , soriyim :)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
  • Yeni Oluştur...