gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 sinan samilin maçından hemen sonrayımıs starda 12 gbi olması lazım yani tahminen..İlk defa izleme sansım olck glb hep bi terslik oluodu(ya babam uyumuo yanmda oturuo, ya misafir oluo) snir ya.. :P
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 çok gzl bi film ya acaip komik izle yani...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
jarjar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 valla ii gider sinanın galibiyeti üzerine başlar birazdan[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
jarjar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 o rtük ün emri hele türk filmlerinde zart zurt die girio gitsinler kurtlar vadisine koysunlar ps. imzalarda cok şekil, taktım :p[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Solomnus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 olmamis yine içine etmis star.lezbiyen sahnesi tamamen kesilmis
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 hayret star böyle bi film veriyor.[signature][hline]jan d.
equable Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Türk TV lerinde film izlenmez abi anca dizi izlenir
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yarısını kesmişler sesler berbattı madem habire keseceksin böyle ofsayt film niye veriyorsun :hrr:[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
Venustraphilic Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 filmde bişi kalmamıştı ya abartısız bi yarım saat kesilmiş filmden... harbi ya sansürliceksen american pie gösterme ya.... bi de öle kesmişlerki tüm sahne kesilmiş noolduunu anlamıosun...
Nanna Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 star naapmış bugün ya öle iki film art arda
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bir sn gülmedim star mahvetmiş:([signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 feci kötüydü heyeri kesmişler sesler berbattı...
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 rezillik bu ya toptan toptan herseyi kesmis salaklar[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
uncla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 filmi izlemedimde seslendirmeyi fln da tahmin edebiliyorum :D[signature][hline]jan d.
taros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ağbi tv de filmmi izlenir (film kanalları hariç) ayrıca a.p. 1 daha komik hepsinden. muhteşemdi 2 de fena değil ama 3 de baya bozmuşlar bence[signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!] http://www.vodvil.com
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Walla ben onu 5 sene önce fln izlemiştim o zaman lar 8.sınıftaydım cd den, ii yapmışlar filmi bence gusel di yani...[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz...
Öne çıkan mesajlar