Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu gece AMerican pie 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sinan samilin maçından hemen sonrayımıs starda 12 gbi olması lazım yani tahminen..İlk defa izleme sansım olck glb hep bi terslik oluodu(ya babam uyumuo yanmda oturuo, ya misafir oluo) snir ya.. :P
Mesaj tarihi:
çok gzl bi film ya acaip komik izle yani...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
o rtük ün emri

hele türk filmlerinde zart zurt die girio gitsinler kurtlar vadisine koysunlar

ps. imzalarda cok şekil, taktım :p[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Mesaj tarihi:
yarısını kesmişler
sesler berbattı

madem habire keseceksin böyle ofsayt film niye veriyorsun :hrr:[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Haydi kafalar Telekoma
Mesaj tarihi:
ağbi tv de filmmi izlenir (film kanalları hariç)

ayrıca a.p. 1 daha komik hepsinden. muhteşemdi 2 de fena değil ama 3 de baya bozmuşlar bence[signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!]
http://www.vodvil.com
Mesaj tarihi:
Walla ben onu 5 sene önce fln izlemiştim o zaman lar 8.sınıftaydım cd den, ii yapmışlar filmi bence gusel di yani...[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz...
  • Yeni Oluştur...