m1cf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 iyi gunler yoldaslar.. 600 dolarim var iyi bir bateri almayi dusunuyorum...pearl vardi bayadir arastiriyorum...mapex pearli taklit ediyor pek guzel degil.. siz ne onerirsiniz?[signature][hline]sol demek ilericilik, sol demek aydinlik, sol demek yenilik, sol demek esitlik, sol demek kardeslik, sol demek enternasyonalizm, sol demek bilimsel sosyalizm, yani sol varya sol size ögretilen düzen solu degil, marksizmdir
Dariel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Davuldan çok anlamam ama TAMA rockstar lar çok met ediliyor. Bir fiyat araştırması yapmak istersen diye belirtim dedim.[signature][hline][b]Don't mistake lack of talent for genius.[b] [b]Umrae[b]
Albatros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Yaf bateriyi nereye aliosun anlamadım. odana mı goycan mutfaa mı?[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır...
obacan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Ya bak ben olsam birazcık daha sabredip Tama: SwingStar yada RockStar alırdım :) Ki ben son bi kaç aydır canla başla para biriktiriyorum ehue :D Benim önerim o parayla kendine bi mapex almandır. Tabiki illa suan almama gerek yok sabrederim diyosan biraz daha biriktir tama al derim. Hem salamdır aksamı hemde ağacı kalitelidir. Yaklasık olarakta 800-1200$arası bi piyasası vardır tabi ben tek basına davulu sölemedim biriki bi zil falanda alabilirsin o praya rahat.[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
Öne çıkan mesajlar