Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Saeros, 13 Şubat 2005 12:44 tarihinde demiş ki: - dünyada melekler var mı? - la havle.. hehe[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Cuce, 13 Şubat 2005 14:51 tarihinde demiş ki: Bende melek görüyorum ruyamda falan hep, siyah saçlı. Hmm hereosIII :p[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 :( kabus gibi olmalı :([signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:154/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Alexi_Septimus, 13 Şubat 2005 17:10 tarihinde demiş ki: 3 vakte kadar cinler tarafından elle tacize uğrayacaksınız. Tasslehoff, ağır sapık bahçe cini. muahhas[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Alexi_Septimus, 13 Şubat 2005 17:10 tarihinde demiş ki: said: emircanz, 13 Şubat 2005 16:06 tarihinde demiş ki: Rüyadan uyandığımda içimde bir huzur vardı sanki sihirli bir el bana dokunmuş gibi ben cinlerden çok korkarım o yüzden meleğe direk o soruyu sordum ve şu an cinlerden hiç korkmuyorum 3 vakte kadar cinler tarafından elle tacize uğrayacaksınız. Tasslehoff, ağır sapık bahçe cini. mahuahu[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ben ruyamda hep bir adamın beni öldürdüğünü goruyorum, bi kanca ile kollarımı falan kesiyor, etlerimin düştügünü goruyorum, ilk gordugum zaman o ruyayı topic acmıstım, o gunden sonra belki 5265259565 defa daha gordum, bişi olmuo pff:D ruya de gec :)[signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Melek görmek iidir heralde. Sen inanma öle ölüm fln yalandır onlar...[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 kedidir kedi[signature][hline]bayat, 12 Şubat 2005 06:19 tarihinde demiş ki: ya onu gecin de, poposunun bi suru resmini koymus bi kizin sitesi vardi, bilen var mi, cok lazim su an. [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar