Albert Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Arkadaslar benim bir tane kendini gizli tutan ( yani makine acildiginda, sag alt bar'da simgesi cikmayan tipte ) bir adet keylogger'a ihtiyacim var, bana onerileriniz ne olabilir. P.S: cesitli saldirilarin olmasini onlemek icin aciklamasinida yapayim, programi kendi ev agim arasinda kullanacagim, internet cafe'ler de milletin sifresini yurutmek icin degil :D edit: [imla kurali][signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! [Bu mesaj Math- tarafından 13 Şubat 2005 13:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 şu lafa gıcık oluyodum ama söylemek zorundayım var ama vermem burda o kadar çok insan varki kimin ne yapacağı belli olmaz açıkçası int. cafeye gittiğimde 3-4 dakikamı regedit,ms config vs. den bu tür programları aramaya ayırıyorum ama googledan aratınca rahat bulursun, download.com dada vardır bulunmaz hint kumaşı değil açıkçası[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 tanımadığın birinin şifresini çalmanla evdeki birinin şifresini çalman arasında fark yok gibi..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 :yapma: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ne calmasindan bahsediyorsunuz, evimdeki bilgisayarda kullanilan sifreleri benmi bilemeyecegim tovbe yarabbim. program ismi biliyor musunuz bilmiyor musunuz, yorum degil yardim istedik.[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 emrin olur beyim.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 afferim $oyle ol. insanlar buraya yardim, alip 2 guzel vakit gecirmek icin giriyor. can sIkIcI durumlar yaratmayalim.[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Mum_Chamber, 13 Şubat 2005 15:21 tarihinde demiş ki: emrin olur beyim. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar