Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Bi kaç kez gittim. eski yerinede gittim. bayadır gitmiyorum. wendigo sahne alıyomuş kendisi çıksa şu şu günler bi gün dinlemeye gidecem. bide insan sahne aldıgı mekanı neden burada bizle paylaşmaz anlamadım dogrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Wendigo Çarşamba-Cuma-Cumartesi geceleri sahne alıyor Ancak 04 ve 05.02 tarihlerinde sahne almayacaktır. Wendigo nun bu aralar halen evinde net olmadığından buraya mekanını yazamadı =o) Saygılar, Wendigonun avukatı. =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Hımm Antalya'ya gittiğimde bulmak için çok çaba sarf ettiğim hatta bulucam diye kaleiçinde kaybolup alakasız yerlere çıktığım mekan. Kısmet olmadı Wendigo'yu dinlemek. Birdahaki sefere dinleyebilirim umarım.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hopzidik zupidik barimiz kaleicine girince "boole pis metalcilerin takildigi yer, rock bar neresi?" diye sorun gosterirler ;)= hatta soyle saklaban bir durum bile soz konusu |>> http://the-bar.deviantart.com/ hatta http://www.the-bar.biz[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 the bar mı wendigo selim abiyi tanıonmu sen? :) abimin grubunun gitaristi ALTAR YUIHAA :D The bar değilde zıbara gidin apuha :) bune ya zıbar[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ::theBar:: Antalya'da bir rock klasiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Erutan, 08 Şubat 2005 22:50 tarihinde demiş ki: the bar mı wendigo selim abiyi tanıonmu sen? :) abimin grubunun gitaristi ALTAR YUIHAA :D The bar değilde zıbara gidin apuha :) bune ya zıbar bu bahsettiğin stüdyo x selim mi ?[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 aynen öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Erutan, 08 Şubat 2005 22:50 tarihinde demiş ki: the bar mı wendigo selim abiyi tanıonmu sen? :) abimin grubunun gitaristi ALTAR YUIHAA :D The bar değilde zıbara gidin apuha :) bune ya zıbar selimi gayet iyi tanırım Altar ismini nerden bulmuşlar bir sor bakalım ;)= pandora die çıkıyokar artık. pazar gunu thebar da konserleri var sanırım... Altar ın kayıtlı tek sarkısnın vokali benim ayıptır soylemesi[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 programina göre askerlik iznimi ayarladiğim bar oldu artik benim iiçin :) Wendigo calmayi biraktiği zaman nerde nasil bulu$acağiz merak etmekteyim.[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makarna Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Nerde bu bar :D hiç gitmedim[signature][hline][CntrTrky] | BecKhaM RespecT!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 kaleicinde eski han54 rest. kanatci aliasker in ilerisinde oscar a giderken[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makarna Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Beni aLırLar mı :P[signature][hline][CntrTrky] | BecKhaM RespecT!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar