kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 2 tane topik açmanın yersiz olduğunu düşünerek buraya topladım, gerçi diyeceklerimin 2si de tavsiye ya neyse.. pati radyoda geceler düzenlense, bunu birkaç gün önceden söylesek nasıl olur? işte bilmemkaç şubatta 80ler gecesi ya da şu günde/saatlerde Handrix gibi biliyorum genelde radyo yayını belirli bir türde yoğunlaşıyor, mesela gimli "ben paco de lucia çalacam" diyip bütün gece çalıyor. ama ben gimlinin paco de lucia çalacağını bilmem için o an girmem lazım. her yayın önceden söylensin demiyorum da arada böyle saatler düzenlense hayat saha güsel olmaz mıydı? djlere ufak tavsiye: konuşurken sesinizi biraz açsanız ya da daha yüksek sesle konuşsanız olur mu? ne dendiğini duymak için sesii hayvan gibi açmak gerekiyor, LAK diye şarkı girince kulak sağlığı için hoş şeyler olmuyor da.[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 +1[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 gimlinin sesi gayet iyi konusurken. onun dısında yine gimli (eheh) bi zamanlar bir hafta onceden ray charles gecesi yapıcam gibisinden haber veriyordu ama simdi kasamıyor sanırım.[signature][hline]
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 yok genelde mır mır mır geliyor sesi açınca şarkılar CIN CIN CIN oluyorlar, gecenin bir yarısında hoş olmuyor tabii[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi
obacan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Bencede mesela 1 gün önceden falan sölense hiç fena olmaz ben hap kaçırıyorum :([signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
Öne çıkan mesajlar