sarpus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Arkadaşlar human warlock karakterimle dün wow oynamaya başladım ve northsihre vineyard daki thief tentlerindne birinden çalınmış bir kitap getirmemi istiyor questte ama o çadırı bir türlü bulamadım, daha doğrusu bir çadır buldum fakat ortalıkta kitap falan yok... Ne yapmam gerekiyor acaba bu low-level questte takıldım daha? [Bu mesaj sarpus tarafından 13 Şubat 2005 12:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 thottbot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 http://www.thottbot.com/?f=q&cat=Warlock burda muhakkka vardır bir bak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bethrezen_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 sarpus dedıgın stolen tome dogudakı kopruden gec(thıeflerın oldugu)ordakı onundekı tarlanın kuzey batısına(tarlayı onune al yukarı sola:)) gıt orda bı tene ufak cadır var ucgenımsı.orda 3 tene admı ındır tome cadırın gırısınde sagda cadırla bırlesık ılk gıttıgımde benımde bulmam zor olmustu rahat bulurusun.....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarpus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 tamam buldum çok saolun arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar