Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Su an elımdekı versıyon us ve eu wtf sının yedegını almamısım. Buralara yazılmıstı bı aralar ama su an bulamıyorum.. Bılen bırısı yazabılırse sevınırım..[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque,Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 walla biri yazarsa çok iyi olur bende yedeğini almadan daldım kore betaya :([signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 başına eu yazmak gerekiyordu galiba. eu.logon.worldofwarcraft.com gibi. benim başka bir sorum olacak. fazladan başlık açmamak için buraya soruyorum. bir arkadaşımın elinde us key var ve us de oynamak istiyor. ama elinde oyun cd si yok. us veya eu betayı indirse oyuna girebilir mi? (kullanıcısını açtırmış)[signature][hline]wowowowowowo [Bu mesaj Rinen tarafından 17 Aralık 2004 19:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 us open bir yerden bulsun sonra patchlesın girer[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 hmm sağol Lind3r0th peki indirebileceğimiz torrent dışında bi yer var mı? yada torrentten başka bi yol yoksa çalışan bir torrent bulabilirmiyiz?[signature][hline]wowowowowowo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 set realmlist eu1.wow.battle.net[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Şu an kullanılan realmlist nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Birisi yardımcı olsun ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 eu.logon.worldofwarcraft.com bu sanırım[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com doğrusu[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar