Sohto Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Doğrusu racelerin özelliklerini ve statlarını yeterince bilmediğim ve anlayamadığım için karar veremedim.. Mage karakter olarak hangi racete seçmek daha avantajlı olur? , ve aynı şeyi hunterdada merak ediyorum.. Şimdiden Tşkr..[signature][hline]Sterni Infinity Retired by Nbl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_turkey Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 kafana göre takılcan öle forumlara bakmaca yokkkk :)[signature][hline]Lineage 2-(Mantian)-elf hunter Ragnarok-hunter(Spirit_Turkey) WoW-orc rouge/hunter (Dolis,Spirit) hayat kısa doya doya yaşa Hordish manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ally için magede gnome iyi gider int bonusu falan var critical şansın artar horde isen undead derim will of forsaken varken her sınıf için seçilir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sohto Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Spirit_turkey, 13 Şubat 2005 01:31 tarihinde demiş ki: kafana göre takılcan öle forumlara bakmaca yokkkk :) MMORPG'lerde benden daha çok bilgisi olanlardan yardım istedim karakter özellikleriyle ilgili . - Delllly peki birşey soracağım, will of forsaken nedir, yani hordeum trollde açsam aynı özellikleremi sahip olucam yoksa undead açmam dahamı mantıklı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 undead de spirit cok ıyı sonra ceset yıyorsun felan fılan yani +ları dier horde classlara göre daha fazla[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sohto Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Teşekkürler :) Peki Hunter için ne dersiniz ? +5 Pet özellikleriyle heralde orc iyidir , veya allianceta nigthelfler.[signature][hline]Sterni Infinity Retired by Nbl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Sohto, 13 Şubat 2005 01:48 tarihinde demiş ki: Delllly peki birşey soracağım, will of forsaken nedir, yani hordeum trollde açsam aynı özellikleremi sahip olucam yoksa undead açmam dahamı mantıklı . will of forsaken fear , stun ve charma 30 saniyeydi galiba immune olmanı sağlar warlock yada priest ile savaşırken açarsın fear atamaz atsada manası boşa gider immune olur yani[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sohto Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Saba 8:30da ilk işim Undead Mage ve Orc Hunter açmak olucak heralde, bi deneyım hangisiyle daha çok zevk alacaksam onla oynarım heralde :) Ayrıca bu Racelerın verdiği +5 Combat skilleri sadece Primary içinmi uygulanıyor yoksa bir skilli teach etsekte onun üstüne eklenıyormu +5 ? Çok merak ettiğim sorulardan birisi :)[signature][hline]Sterni Infinity Retired by Nbl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 teach edincede eklenir son hali 305/300 olur örneğin orkların balta olayı yada insanların mace kullanma olayı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TOSA Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Gnome mage! Elven Hunter/Orc Hunter Elf olursan hide şansın da var.....Orc da ise axe skill bonusun var sanırım...[signature][hline]Omam El-Kayed [Desert Fighters].... Capt. Ferrowich [HorseLords].... FOR THE HORSELORDS FOREVER HORSELORDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sohto Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Yardımlarınız için teşekkürler, iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TOSA Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Sohto, 13 Şubat 2005 01:59 tarihinde demiş ki: Saba 8:30da ilk işim Undead Mage ve Orc Hunter açmak olucak heralde, bi deneyım hangisiyle daha çok zevk alacaksam onla oynarım heralde :) Ayrıca bu Racelerın verdiği +5 Combat skilleri sadece Primary içinmi uygulanıyor yoksa bir skilli teach etsekte onun üstüne eklenıyormu +5 ? Çok merak ettiğim sorulardan birisi :) aklını karıştırmak istemem ama orc hunter hunter daha iyi undead mage e göre... ama bana sorsan benim midem bulandı orcların mekanlardan hunterdım bide artık dayanamıyorum görmeye oraları! undead bile çekiyo beni.... ama undead olcaksan bile mage olma derim, rogue yada warlock ol...[signature][hline]Omam El-Kayed [Desert Fighters].... Capt. Ferrowich [HorseLords].... FOR THE HORSELORDS FOREVER HORSELORDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sohto Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Undead Rogue olmanın ne anlamı varki, yani özellik olarak rogueye uygun değil sanırım. İlk shaman düşünüyordumda sanırım shaman sadece geride durup heall basmak için kullanılıyor. Mage istememin bir nedenide ilerki levellarda iyi mass büyü yapmaları. Hunterlarla ilgili birazdaha bilgi bulursam sanırım hunterda açabilirm..[signature][hline]Sterni Infinity Retired by Nbl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 valla ben mage human acardım gnomedan daha çok yakısıyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Sohto, 13 Şubat 2005 02:11 tarihinde demiş ki: Undead Rogue olmanın ne anlamı varki, yani özellik olarak rogueye uygun değil sanırım. İlk shaman düşünüyordumda sanırım shaman sadece geride durup heall basmak için kullanılıyor. Mage istememin bir nedenide ilerki levellarda iyi mass büyü yapmaları. Hunterlarla ilgili birazdaha bilgi bulursam sanırım hunterda açabilirm.. sitedeki ve forumdaki karakter aciklamalarini iyi oku. undead rogue olmanin anlami warlock ve priest'lere karsi avantaj kazanmak. iki sinif da fear yapabiliyo ve Will of Forsaken'i kullandigin zaman cok daha rahat oluyo. Ayrica biraz tecrube kazaninca warrior'la savasirken nerede stun yiyecegini anlarsan (genelde acilista oluyo) WoF'i actiginda stun olmuyosun. Oldukca mantikli yani. Hic bi karakter geride durup heal basmiyo buna emin olabilirsin. Priest bile yeri geldiginde dmg vermek zorunda kaliyo. Shamanin isi daha cok adam gibi savasmak, zaman bulabilirse de totem dizmek... Hunter ve shaman icin en iyi irk sanirim Orc olurdu, stun'a karsi resistleri var. Mage icin Horde tarafindan tavsiye edemicem, pek bi anlami yok. Ancak Tauren olursan stomp'u kullanip 2 saniyede uzaklasabildigin kadar uzaklasma ihtimalin var... (tauren'de mage var miydi?)[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Iıh taurishlerde sadece doğa büyüleri kullanıyor hatta başka buyu kullanmıyorlar zaten doğa doğa derken neye dönmüşler görüyorsunuz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_turkey Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 yaaa bu kadar bahsediyosunuz undead rouge da undead rouge die sıkıldım he orc rouge her şartta undead rouge u keser isteyenle kapışılır[signature][hline]Lineage 2-(Mantian)-elf hunter Ragnarok-hunter(Spirit_Turkey) WoW-orc rouge/hunter (Dolis,Spirit) hayat kısa doya doya yaşa Hordish manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 iyide ırkla ne alakası var ork rogue undead rogue falan oynamasını bilen ikisiylede oynar undead sadece warlock ve preiste karsı biraz daha etkili o kadar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar