-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 varmı izleyen ? türkiyeye daha sineması gelmedi sanırım divx ini indirmiştim kaç aydır bilgisayarda duruyodu tek başıma böyle romantik filmleri izlemeyi sevmem moral bozuyo,bugün sıkıldım izliyim dedim çok hoşuma gitti,insanı gerçekten hiç yormuyo sıkılmadan izledim ,kısa sürdü o kötüydü bide keşke sonunu daha iyi bağlasalardı[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: -Mandrake-, 29 Ocak 2005 15:52 tarihinde demiş ki: tek başıma böyle romantik filmleri izlemeyi sevmem hönk ! Ben almayayım[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 divx'ini seyrettim. before sunshine biraz daha güzel gibi geldi..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 139) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 önce bunu izlemediyseniz, çok şey kaybettiniz..[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: orc_lord, 29 Ocak 2005 16:17 tarihinde demiş ki: divx'ini seyrettim. before sunshine biraz daha güzel gibi geldi.. before sunrise =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Yeni seyrettim her ikisini de, iyi geldi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Güzeldir Julie delphy sevdirir kendini adama. İlkini izledikten hemen sonra değilde 1-2 hafta sonra izlemek gerekir, yoksa o akıp geçen yıllar olayını tam hissedemezsiniz, birşeyler eksik kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar