DoguJr Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Ben biraz bilgi almak istiyorum. Cs, Soldat, Mu Online gibi oyunları nasıl host edebilirim yani nasıl server kurabilirim. Host desteğim var ama kurulumu bilmiyorum. Yardımcı olurmusunuz[signature][hline]D&C Online Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 dedicated server deniyor o olaya bazı oyunların içinde olurken bazısında oyunun değişik versiyonunu (server versiyonu) yüklemek gerekiyor.yani oyuna göre değişen birşey.her oyunun prosedürü farklı. genelde oyunların resmi sitelerinin forumlarında dedicated server kurulumu hakkında bilgi olur.[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 teşekkür ederim[signature][hline]D&C Online Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar