Figh Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 arkadaşlar merhaba çok uzağım konudan vs, yani zaten güncel oyun oynayayım vs derdim de yok, oynadığım oyunlar rocket league csgo overwatch(medium), yanan ekran kartım hd 7950 idi, 1 gb gddr5 versiyonu, olabildiğince ucuz bir replacement lazım şuan, dediğim gibi şunları açsın başka bir derdim yok, 7950 elinde olan varsa alayım hatta o derece, vatana baktım 1030 flm var 300 liraya, anlayacağınız bilemedim, konuyu da telden açıyorum kötü görünüyorsa sayfa düzeni olarak kusura bakmayın, küçük bir el atsanıza bana :)
Celtics Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 almışken 1050 falan al bari. 600-700 lira.
Figh Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 dediğim gibi alırım ama herhangi bir amaca hizmet etmez, zaten şuan kullandığım laptopta dizidir, iştir bir bilgisayarda yapabileceğim herşeyi yapıyorum. o ekran kartı aslında sadece rocket league için alınacak, o da oyunu çok sevdiğimden değil amaç için ideal bir oyun olduğundan dolayı. can you run it'den bakıp, recommendeda kağıt üzerinde bir kart alsam sağlıklı bir şekilde sonuçlandırmış olur muyum bu süreci emin olamadığım için sorayım dedim. aslında işe yaraması lazım öyle yapınca.
Öne çıkan mesajlar