Gunn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Tüm linkler microsoftun sitesine yönlendiriyor ya da 1mb lık web setup dosyası veriyor. tam dosya yeri bilen var mı? (google'da nefesim kesilene kadar denedim çıkmadı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 SP1a ingilizce için böyle bir link var. 125 MB. Aslında bu microsoft'un sitesinde SP downloadı ile alakalı sayfada ITciler için ve/veya network kurulumu için şöyle tıklayınız tarzında bir button ile de download edilebiliyordu. Ancak ne zaman microsoftun sitesine girsem öyle bir kayboluyorum ki eve dönmek için taksi tutmam gerekiyor. Bu yüzden direk o sayfanın linkini veremiyeceğim.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 edit: microsoftun sitesini baştan aşşa gezdim download bölümünü sp1 i bulamadım.sp1a gibi bişi buldum cd order bilmem ne bisürü şey sp1 ii bulamadım.ben böle siteye.. [Bu mesaj Fistan tarafından 13 Şubat 2005 03:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 www.kablonet.com ftp.anadolu.edu.tr[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 evet kablonet'te ingilizceside, turkceside alayi mevcut.[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar