Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zatoichi


Whitehaven

Öne çıkan mesajlar

Mutlaka izleyin acıkcası hero ile kıyaslama yapmam istemem ama cidden cok guzel sahneleri var yonetmen aynı zamanda oyunda başrolu oynuyor (Takeshi Kitano’nun)kısaca ozet vermek gerekirse :
sinemafanatikten alıntı:
19. yüzyılda geçen hikayede Zatoichi, masörlük yaparak ve kumar oynayarak geçimini sağlamaktadır. Ancak bu sakin hayatın perde arkasında kimsenin bilmediği çok büyük bir sır yatmaktadır.

Son derece iyi kılıç kullanabilen Zatoichi, Ginzo adında bir çete liderinin terör estirdiği köye gelir. Kendisine koruma olarak Hattori adlı bir samuray savaşçısını alan Ginzo, yoluna çııkan herkesi acımasızca katletmektedir.

Köyde bulunan Zatoichi iki geyşa ile tanışır. İki kadın ailelerini öldürenlerden intikam almanın hesaplarını yapmaktadırlar. Kısa süre içinde Zatoichi ve Ginzo'nun yolları kesişecek ve kanlı bir hesaplaşma başlayacaktır.
birde yanlış hatırlamıyorsam uçan hançerler evi diye geçen bir film daha var onuda şiddetle tavsiye ediyorum iyi seyirler[signature][hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Senin dediğin film arkadaşta vardı böyle aksiyon sahnelerini falan izledim bu Zatoichi kör olan değil mi? Süper kılıç kullanıyor hatta son bir kapışma sahnesi vardı orda olanları anlamak için 1/4 hızına düşürüp izledik arkadaşla anca anladık tam olarak nasıl olduğunu. Filmi tam olarak izlemediğim için birşey demeyim ama aksiyon sahneleri fena değildi.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...