Lucorphine Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 arkadaşlar www.gameorder.ber den sipariş vermiştim ayın 10unda postaladık en geç 5 gün içinde elinizde olur dediler. Çok heyecanlıyım. Ordan sipariş veren başka biri varmı acaba?[signature][hline]Carpe Noctem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HLDUKE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bende ordan verdım ama sole soylım ona bakma 5 gunu gecer bugun yarın postalasalar anca 10 gunu bulur normal postane ıle gelıyor cunku oyun yanı herhangı bı kargo sırketıyle gelmıcek ordan strategy guıde ını almıstım kargolandı dedıkten 10 gun sonra elıme ulasdı kıtapcık oyundada aynı sey olcaktır umarım daha erken gelır ama zor[signature][hline] Xanfire for wow HORSELORDS Forever !!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucorphine Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Arkadaşım adamlar oyun piyasaya çıkmadan bi gün önce postaladılar.. ayrıca çeşitli posta seçenekleri var ben en pahalısını seçtim... Peki bişey sorucam ben evde değilken ve kimse yokken gelirse napıyolar? 10 gün sürerse evde olamam çünkü..[signature][hline]Carpe Noctem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HLDUKE Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 postanede kalıyor en yakın postaneye gıdıp sorabılırsın geldımı paket dıe[signature][hline] Xanfire for wow HORSELORDS Forever !!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar