fotosentez Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ben 1 aydan beri araştırıyom ama bulamıyorum klasik çaldım elektroya başlicam[signature][hline]bir zamanlar mamamamamalik diye çok yakın bir arkdşm vardı ama artık adı fotosentez yepyeni bir 2005 model Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 elektroya başlayacam diye aratınca 4 tane topic çıkıyor.. in search we trust[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 tarzın nedir?[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Bu nasil ?[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kelleucurucu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ya tarzım metal ve daha çok gibson ve ibanezden yanayım NOT:arkadaşımın nameinden açtım normalde bu topiği açan benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 lordgnr arkdaş slash alacak parayı veremeyeceğine göre gösterme ehhe :D ya istersen benim gitarım var satıyorum yine yazıyimde aramayı kullanmalısın bence washburn wr-154 metalik kırmızı ibanez gitarların şeklinde 2humbucker 1 single floyd rose akord kilit sistemi 24 perde body basswood manyetikler washburn piyasada 300$dan aşağı alamayacağın gitar 230$ a veririm(pazarlıkta yaparız hatta) ayrıca gitar alacaksan oturup çalıcaksın deneyeceksin yani elinie oturuyomu şeklini sevdinmi fln denemeden alma bence icq:129654488 msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Bence üşenme git dene. Ben en sonunda Amerikadan Gibson getirmeyi falan düşünürken, Cort marka gitar bakmaya karar verdim... Sonra bir gitar buldum ki dibim düştü, aşık oldum, gitar hocamı götürüp denetmiştim, basıp parayı onu almıştım. Cort M800, serisinin en üstü idi. Cort mort ama aslan gibi, hala da o duruyor. O yüzden git ve ara kendine uyacak gitarı, insanın kendine yakışanı giymesi gibi bir şey. Tonu nasıl, klavye eline nasıl oturuyor? Ben 2500 dolarlık koleksiyon Fender deneyip memnun olmadım örneğin, gitar konusu başkasına sorulacak veya parasına göre alınacak bir mevzu değil.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ati Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Sen ilk CorT al soyle 170 Dolara fln baktin yapabiliyorsun Alirsin Kral Gibi İbanez yada Jackson :P[signature][hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen kann man uns am Himmel sehen wir haben angst und sind allein Gott weiss ich will kein Engel sein Heaven Must Be Hell in Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 tarzın metalse Jackson al derim[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ibanez rglere bak[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ilk olarak daha kaliteli gitarla daha kolay ogrenirsin ikinci olarak ince perdeli gitarda daha kolay calarsin ucuncu olarakda tonuna gore begendigin gitari almalisin sonuc olarak jackson[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 metal ise bi de lead metal ise diyim ibanez jp lere bak.. Biraz pahalıdır cunku ibanezler yurtdışından geliyor € bazlı satılırlar felan...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Jackson[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Ario da alablirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: lordgnr, 05 Ocak 2005 21:12 tarihinde demiş ki: Bu nasil ? adam 3000$lık dan mı başlıcak?[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Deli_Haci, 06 Ocak 2005 00:05 tarihinde demiş ki: Bence üşenme git dene. Denemeden gitar alınmaz zaten. Öyle gitar alanda varsa kazmadır bence,verdiği paraya yazık. Bencede ucuz yollu bi cort ile başlaması engüzeli.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaish Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 jackson soloist amerikan yapımı al bidaha değiştirmezsin[signature][hline]İced Earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar