uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ilerde çıkmazmı sence ?[signature][hline]jan d.
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 4 yıldır cıkmadı ama asıl hergun paket almaya baslamam 2 yıl önceydi Çıkıcak çok iyi biliyorum ve kesinlikle akciger kanseri olacagımıda biliyorum ama ben içiyorum bırakmak istemiyorum[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 inşallah bişey olmazda ileride mecbur bırakırsın[signature][hline]jan d.
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ne şimdi bu yazının farkını eee ? devamı ?[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: metalci, 12 Şubat 2005 00:32 tarihinde demiş ki: bu yazinin farkini s..... ?[signature][hline]jan d.
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: uncla, 12 Şubat 2005 00:33 tarihinde demiş ki: said: metalci, 12 Şubat 2005 00:32 tarihinde demiş ki: bu yazinin farkini s..... ? [signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Ya bide sporcu adamı öldürür sigara ko$amaz adam bi$i yapamas.[signature][hline]Kim demiş sarho$luk kötüdür diye,ben her$eyimi ayıkken kaybettim... [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim |
tahakiraz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 sigara içipte ben sigara içiorum ama sporumuda yapıorum demek ztn büyük mallıktır...lan fare zehiri ile ekzos dumanı içindeki1500 zehirden en aşağı derecesi olan bi maddeye bağımlısın hala aptal aptal konuşuosun..ama istediğin gibi öl.. konu diil zateno ,bana ve bize ne yani..konu kaç kişinin o yüzden öldüğü ve bi şeler yapılması..bu arada duman avcıları yada her ne haltsa öle sigara karşıtı gruplara laf sokanlarda ayrı bi olay..öle entel dantel yok müzik yok dergi gibi mallıklar yerine en azından yararlı ve hoş bi faaliyet içerisindeler..yani..sigara içiosan bırakmaya çalış yardım iste..yo hayırsa nası ve nerde öleceğinden bize ne...adamı hasta etmeyin..:)[signature][hline]doğru olan zordur anladım..
tahakiraz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: eraygnr, 11 Şubat 2005 22:43 tarihinde demiş ki: 4 yıldır cıkmadı ama asıl hergun paket almaya baslamam 2 yıl önceydi Çıkıcak çok iyi biliyorum ve kesinlikle akciger kanseri olacagımıda biliyorum ama ben içiyorum bırakmak istemiyorum bi numaran yok..[signature][hline]doğru olan zordur anladım..
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Küçüklükten ya$adıgım kötü bir olay yüzüden hiç sewmiorum sigara iyikide yasamısım olayı diyorum bazen...[signature][hline]bayat, 12 Şubat 2005 06:19 tarihinde demiş ki: ya onu gecin de, poposunun bi suru resmini koymus bi kizin sitesi vardi, bilen var mi, cok lazim su an. [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim |
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 sigara kötü bisi yaw hiç baslamayin yani baslamatanlar için..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ölüm ölüm dedigin nedir ki gülüm ölüceksem eger bu sigara vs. yuzunden olabilir sonucta hepimiz toprak olucaz ama bazıları cigeriyle bazılarıda cigersiz olucak o ayrı :-P[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 hayatımda hiç sigara içmedim içmemde.öldüğümde temiz cigerimi vs leri organ bagısı yaparım bakarsınız sayemde biri kurtulur?[signature][hline]bayat, 12 Şubat 2005 06:19 tarihinde demiş ki: ya onu gecin de, poposunun bi suru resmini koymus bi kizin sitesi vardi, bilen var mi, cok lazim su an. [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim |
Öne çıkan mesajlar