NemesiS_TR Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 macro programını nerden bulabilirim...yardımcı olursanız sevinirim...
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 dostum kimsenin bu forumdan sana macro werecegini sanmiyorum. birak macro yu ugrasma zaten bakh ban yersin sonra cokh uzulursun..[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Evet burda kimse verim demez büyük ihtimal:) Sonra biri çıkar kardeşim niye veriyon forumda yasak der 3 gün tartışılır bu konu. Burda adet böyle ;)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 eet macroyu kimse kullanmamalı birader , herkes kullanır ama kimse kullanmıyorum der , autolootta aynı şekildedir kimse kullanmaz herkes akkaşık. msg at adres i vermiim nede olsa bimiyoruz macroyu[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
AgA Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 http://forums.cameroncole.net/lite.php burda macro yok :D
NemesiS_TR Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 verdiğin linktemi yok ? yoksa burdamı :) Abi bi adres verin yaa :) valla kullanmican sadece incelicem :)
AsTrA Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 BU devirde macro kullanan adama kız wermiyolar walla......... Bırakın macroyu falan adam gibi oynayın şu oyunu[signature][hline] ...... OKUMA YAZMAM YOK ::::::: BARNAK BASTIM ::::::: :::::
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 SetActiveWindow Knight OnLine Client ObjVar 10 Constants ///////////////////////////////////////////////////////// // *Bu script 1280*1024 cozunurluk icin // // hazirlanmistir. // // *Mana Potion olarak Sagacity Potion // // onerilmektedir. // // // // Craw // ////////////////////////////////////////////////////////// /////////////////////////////////////////////////////////// /////////////////////// AYARLAR /////////////////////////// /////////////////////////////////////////////////////////// MinorHKey = 2 // Minor Healing tusu. ManaPKey = 1 // Mana Potion tusu. CastWolf = 1 // Wolf bassin (1), basmasin (0). WolfKey = 3 // Wolf tusu. AKey = 4 // Atak skill tusu. ////////////////////////////////////////////////////////// ///////////////////// AYARLAR BITTI. ///////////////////// ////////////////////////////////////////////////////////// End Procedure heal IsRed 229, 10 Else Keys $MinorHKey Delay 240 End End Procedure afk IsBlue 180, 28 Keys z Delay 0 IsRed 229, 10 Keys $AKey Delay 0 Else End Else Keys $ManaPKey Delay 10 End End Procedure afk3 IsBlue 180, 28 IsRed 229,10 Keys $AKey Delay 0 Else End Else Keys $ManaPKey Delay 10 End End Procedure afk1 IsBlue 180, 28 IsRed 229,10 Keys $AKey Delay 0 Else End Else Keys $ManaPKey Delay 10 End End Procedure afk2 IsBlue 180, 28 Delay 3 IsRed 229, 10 Keys $AKey Delay 0 Else End Else Keys $ManaPKey Delay 10 End End Procedure Wolf every 100 sec If $CastWolf = 1 Keys $WolfKey Delay 450 Else End End while 1 = 1 ProcessMessages Call heal Call afk call afk1 call afk2 call afk3 End bu macronun komutları googledan actool diye arat indir birini sonra bunu actoolun içine at alsana macro[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: I FUCK ALL AREA MASTERS YOU ARE SON OF A BITHC
Öne çıkan mesajlar