mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 arkadashlar bizm klanı duyan ya da hakkında birseyler duyan war mı.Kısaca nasıl bilirisniz? Bazıları soylentiler cıkartıyor diye duydum ks ci falan die bunu duyunca cok uzuldum.En nefret ettigimiz seylerden biri ks klan olaraktan. Siz den bu konu hakkında yorumlarınızı bekliorum.Ve eger bizm klandan birilerini ks yaparken gorurseniz lutfen bu topic altına yazın.Ben simdi cıkıyorum eve gideym ordan devam ederm lag gecene kadar.O da takribi saat 11 i bulur.hadi ii sorfler herkese simdilik[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
wsadad Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hehe ben bilom dun gece yarısı gordum seni breth de lycan ve dire wolf kesiyodun party istedim level farkı istedigimi alalmadım eger diger oyuncularda senin gibiyse baya ii bir de sizin klana girmek için sart ne
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hangi serverdasınızki?[signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ben bazı duyumlar aldımda ne kadar dogru bilmiyorum.
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 geçen gün kasap şinasi geldi dediki abi bu ottoman empire var ya dedi - ee dedim - abi bunlar için şöyle böyle diyolar dogru mu dedi - hiii dedim gencecik çocuklar bu yaşta kıvrak olmuşlar fln. ama bilmiyorum yani ne kadar dogru oldugunu [Bu mesaj Hasanmezarci tarafından 28 Ocak 2005 19:05 tarihinde değiştirilmiştir]
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bence yanlış düşünüyor herkez bence OTTOMAN EMPİRE coooooooooooook kıskanıyorlar hadi den gali bi gün pelerin giyersiniz nede olsa benim eski clan herkeze slm TOTOSH da şunu söliyim herkez nonoş diyo a.q aslında cocuk cok ii birisi diyenlerin a.q hepsi benim kardeşim hepsini cooooooook seviyorum sogratın slm var
Gremlin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 OTTOMAN_EMPIRE sadece ares de yoq ben xiegnon da oynuyorum ve OTTOMAN_EMPIRE clanındayım şu anda... xiegnondakilerin hiç biri herhangi bir hile yapmadığını biliyorum aresi bilemem ama clan kardeşimiz onlardan da beklemem böle bişeyi asla...[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... MY ICQ[/b]=Listeye Ekle
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Hasanmezarci, 28 Ocak 2005 18:47 tarihinde demiş ki: geçen gün kasap şinasi geldi dediki abi bu ottoman empire var ya dedi - ee dedim - abi bunlar için şöyle böyle diyolar dogru mu dedi - hiii dedim gencecik çocuklar bu yaşta kıvrak olmuşlar fln. ama bilmiyorum yani ne kadar dogru oldugunu [Bu mesaj Hasanmezarci tarafından 28 Ocak 2005 19:05 tarihinde değiştirilmiştir] Aynı duyumları bende aldım :)[signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2 aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
Hollwander Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ben daha oyunu bile indirmediğim pek duyum almadım alınca sölicem ama :D[signature][hline]Yusuf Usta:korkuyom Mimed Usta:hakkaten çok pis kokuyon
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 wala arkadashlar geyik bir yana bir kac yabancı klan bizim ksci lure cu die yamaya calısıor oyunda denk geldm ben de. bu arada totosh benm coocukluk arkadasım adamla konusurken naber lem totosh die bashlardım lafa bu akıllı da ole nick actı ole kaldı nicki de :D xig de ottoman_empire dan ahberm yoktu ii kurulması guzel olmush.bizm ole asırı osmanlıcı bi tawrıyla bu klanı kurduumuz solenemez ama oyun yurtdısında bayagı yaygın diye ve tarihten osmanlıyı herkes bildiginden boyle bir klan actık.Lord selam sana da.Klandaki insanlar cok iidir.klana alma sartımız sadece ks lure kohack gibi pisliklere bulashmamanız ve level 55 ya da ustu olmanız.np sartı yok cunku grade 5 bir klanız su an.[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Bende Xig. dekı OTTOMAN_EMPİRE deyım[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
immortal_clan_TR Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 baba ben bi ottoman bi de pandora clanından nefret ediyorum bu oyunda :/
mrproblem Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 xigenondakinden mi arestekinden mi nefret edion?[signature][hline]ottoman_prince OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
JrKoLpa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Unholy olm clanıma laf etme vururum seni defe :D Gelirim diez e alırım aşşa baq :D Bu arada Aresteki clanı diorum. Eternal knightları gecen bir kalayladım herifler 1 assassin 1 archer 1 priest DTS Ash bırakmadı piyasada verdim kalayı verdim sümsügü america ırak olayını actım kocanızdır ırak felan die cekti gittiler Türk'üm ulean lafta KraLı geLse egmem boynumu!!!
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ben girdim takıldımsa vştım yardımşatım bence çok iyi bi clan..[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
cado Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ========>CaDoBaBa<========= [Bu mesaj cado tarafından 10 Şubat 2005 17:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Dark_Knight_tr Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 AGALAR beni de CLANA alın yafu....... Clan arayıp duruyom ARESTEYİM: LVL 45+ Kafayı yicem walla Clana çagırıyolaa bi giriyom LVL 12 priest LVL 20 Warrrior ALIN CLANA MÜMKÜNSE? ADIM:Dark_Knight_tr
druenler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 eğer diez'de ise magicsuleyman gibi bi lamer vardı onu gördüm o kadar. tanıyan eden varsa o kardeşimiz için çok güzel duygular besliyorum bi iletirsiniz.
JrKoLpa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Dark_knight kardes 50+ ol gel yamacımıza ama 50- maalesef alamıos ustune bide 2000 np requires vardı ama o yalan oldu gibi :D
Dark_Knight_tr Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 JrKOLpa kardeş sizin clan hangisi yahu???????? Alıverin ne olcak ki ben lvl 45 e 2 haftada geldim 50 ye de gelirim alıverin bi iyilik yapın da
JrKoLpa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ares teki Ottoman_Empire clanı abi clan grade 5 yane 50 altı kimse yok MrProblem a solicen o işi valla
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Şu saatten sonra np 2000 nin üsrtünde olsun rahat clan bulursun. Areste herkes pelerin giyme derdine girmiş.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
AsTrA Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Ben de OTTOMAN_EMPİRE clanına girmek istiyorum lvl 45 acaba alırmısınız?
Öne çıkan mesajlar