remat_lightstone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 2.4 GB'lık dosyayı indirdim ancak çalışmıyor. tar dosyasını alphazip programı ile açtım ve Installer.exe' yi calistirdim. aldığım hata su "No installer data could be found. If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support." bu konuda yardım edebilecek kimse var mi? Tesekkurler.[signature][hline]Remat Lightstone Elder Warrior, Paladin of Moonglow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 dosyaların tamamını hard diskine aç ondan sonra installer ı çalıştır.[signature][hline]Merlinin Kazani çalışanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remat_lightstone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 oldu tesekkurler...[signature][hline]Remat Lightstone Elder Warrior, Paladin of Moonglow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar