DarkC1oud Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 https://myanimelist.cdn-dena.com/images/anime/1564/90469l.jpg In a world powered by advanced technology, crime and action unfold in the archipelagic nation of Cremona. Koku, the protagonist. Keith, the legendary investigator of the royal police force RIS. A mysterious criminal organization. A wide variety of characters race through the fortified city as it is beset by the serial killer, Killer B, and a chain of crimes in this suspense drama by director Kazuto Nakazawa and Production I.G said: Netflix'e gelmiş.12 bölümden oluşuyor.(:D https://www.youtube.com/watch?v=WUKrj0lPIrk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 gordon freeman la o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 izledim ilk bölümü güzel gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 ilk 2 bölümü izledim bende iyiydi (tu) 12 bölümde çıkmış sanırım izlenir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 iyi gidiyor bölümün başlamasıyla bitmesi bir oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 2 bölüm seyrettim gayet başarılı. gordon freeman oynuyor zaten nasıl başarısız olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Bitirdim ben şimdi. güzeldi baya, sonu fazlaca tahmin edilebilir olsa da, bence daha iyi bir son yapılabilirdi. Müzik baya başarılı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 spo abi ben polis kız kaçırıldığında devilman crybaby deki gibi kızı öldürecekler diye çok korktum asflhasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar