Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hordish Manner User Interface (HMUI)

Dalamar

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Wow char seçme ekranına gel / addons tuşuna tıkla / check version compability sekmesini işaretsiz bırak.

Here ye go =)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır.
[/b]

[b]Wow:
Member of Blood Pact - International European Guild
Hellnar - Orc Shaman lvl 45 -EU Beta Retired
Hellnar - Undead Shadow Priest - Retail
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 05 Şubat 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
hata var interface de.anlamadığım bir şekilde ui yüklüyken memory aşırı derecede zorlanıyor ve oyun hata verip kapanıyor,normaliyle olmadı daha hiç.

32 MB UI limiti var. Muhtemelen Lootlink ten olmuş olabilir.[signature][hline]pff
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm çok güzel yapmışsın eline sağlıkda.. Ben rouge karakterle oynuyorum.. Bu barları istersek silebiliyormuyuz? yada screenshot ı na baktım orjinalinden değişikti.. kısacası bana lazım olan sadece ekstradan bir bar 6 lık 10 luk falan olsa yeter. Ama bu otolooting dediğin olay şey gibi bişe mi mesela kestik npc yi npcde ne war ne yok hepsini loot luyomu? gereksiz itemlalrı falan alırsa olmazki o zaman.

Birde yüklediklen sonra klasörü silmekle eski haline falan getirebiliyormuyuz.[signature][hline]Night Elf Rogue - Guardians Of Nightfall
Sosyal ağlarda paylaş

ellıne saglık cok guzel olmus ama benım bır rahatsızlıgım var daha baslayamadım eu ya ama us de mesela bi oyuncunun veya bı hayvanın ustune mouse u tuttugunda ekranın sağ alt köşesinde o hayvana yada playera ait status gozukurdu level 13 falan fılan ınterface ı yukledıkden sonra o yukarıda cıkmaya basladı saatın tam ustunde cıkıo ve cakısma yaratıyor onu tekrar nasıl asagıya alcam değiştiriliomu bilginız varmı?[signature][hline] Xanfire for wow

HORSELORDS Forever !!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Herşey tamam da... lootlink in ne anlama geldiğini biri açıklayabilir mi?[signature][hline]Omam El-Kayed [Desert Fighters]....

Capt. Ferrowich [HorseLords]....

FOR THE HORSELORDS
FOREVER HORSELORDS

[Bu mesaj TOSA tarafından 13 Şubat 2005 01:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...