SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 120 ye kadar çikartçam ben onu ;P gider tanidiktan alirsan düşer tabi fiyat fiş alma vs yapma ;P bide sen 40 milyona nerden aliyon heryerde 65 diolar o ds liye ayrica 10 20 milyon para deil ya konuşmaya deymes salla hehe sen al ben sana 50 milyon indirim ypaiim [Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 13 June 2003 12:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Memory Card 50 mılyonada bır sıtede gamepad gormustum sıteyı bulur bulmaz verıcem lınk[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Dogru dedın kasmaya deymez,ama 100 mılyon cıvarında ıste 0 ları :)[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 walla ben eskıden 10 mılyon a almıstım orjınalınden daha guzel tıtresımdlı fılan elı agrıtmıyor fıstık gıbı ama ole mal fılan dıyıp benım sınırlerımı bozma[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Tmm uzatmayalım artık,hadı barısın bakayım :)[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar