K_iTT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 yaw hazır yazda geldi yokmu bi ps2 satan..varsa buraya msg atsın çünkü ciddi anlamda ilgileniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ps2 satan deyince şeytanlı bir olay zannetim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 eheh bende, satan'ı büyük harflerle yapıp insanın gözüne sokunca istemeden algıda seçicilik yapıyorsun :)[hline]divine sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K_iTT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 büyük yazdım çünkü durum acil :P bu yazda wining 6 oynamazsam artık kendimi alkole vurucam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 bu yaz hala winnıng 6 mı oynamayı dusunuyorsun? Wınnıng 7 gelıyor wınnıng 7 :)[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Aman uzak dur o oyundan[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 eet alıcam ınsallah 6510 u ssatarsam tabi eet beyler bayanlar elımde daha 0 kutusu kapalı sadece kontrol etmek ıcın acılmıs daha 1 kere bıle sarjı takılmamıs bole gıcır gıcır 0 yane 0 alın derım kacırmayın ....[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K_iTT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Yaw ps2 deki wining olsunda çamurdan olsun 6-7-8 hiç farketmez neyse konu çok saptırılıo yokmu şimdi satan biri sölein bakam.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 0 alsan olmazmı?[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K_iTT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 yaw 0'ı çok pahalı die düşünüyorum.. sonuçta ben sadece ps2 alsam gamepad falan ps1 den kalma olanlar uyuyo ona ayrieten bide chipli istiorum direk sony bayisinden alırsam bide git chip le uraş falan uzun hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 2. elde cok ucuza bulamazsın,sana sony bayısındekı 0 fıyatına satacaklardır cıplı 2. el makınayı.[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K_iTT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ama en azından chipli olucak vs.. bide dvd oyunlar ne kadar civarı ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Kopyaları 10-15 mıl. cıvarı.Iyıde cok ucuza cıplerde var.En ıyı mod cıp 110 dolar,en ucuzuda 45 dolar.[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 sana seve seve 699 milyona ps2 mi satarim tabi xbom um gelince pahali deme çünkü değil 2 haftalik makine 39004model mezüh2 çipli 2 dual shock çoyped memory card 10 tane en babalarindan oyunlariyla kutusunda 0 i almiş gibi olacan çok sevinicen azin kulaklarina varcak sevinçten :D hemen bi hesap çikariim sana istersen :) alet çiple beraber 550+ milyon doğubankta dual shock 60milyon memory card 60 milyon 10 oyun 10 ar milyondan desen 100 milyonda o 770 edio kazik yemiş olorum yane kahretsin :( [Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 13 June 2003 07:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 nası sana joıstık vermıyormı alınca doguybankda bı gıt ısıne ya[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 hayatinda ps2 yi yakindan gördünmü sen ? yada ayni havayi tenüffüs ettinmi onla?? alirken tek veriolar ben 2. sini de ben aldim bilmeden saçma sapan konuşma töbe töbe... [Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 13 June 2003 11:56 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Simofle tarafından 13 June 2003 12:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ....[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize [Bu mesaj jacabo tarafından 13 June 2003 12:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ps2 + dms3 + joıstık 550mılyon a gelıyor ama sen alıyorsun 650 mılyona cıpsız ustune 110$ daha ekle bakalım kaca gelıyor zaten cıpı taktırınca garantıde gıdıyor sabah sabah adamı hasta etmeyın[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 seria agzını topla ne o mal fılan adam ol klavye delıkanlılıgı yapma bana[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 .... [hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize [Bu mesaj jacabo tarafından 13 June 2003 12:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 delikanlilikla alakasi yok 3 yaşindaki veletlere afra tafra yapmiyoz burda 2ds war dioruz ama sen bunu anlamiyosun makina+çip 550 milyona aliniyo 2.ds +memory card alindi die yazdim ama sen bunu çözemiyosan başka dencek kelime bulamiyorum bişi yazarkende 1 kerede yaz 3 tane üst üste atma başka şekilde artir post sayini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 arkadaslar sakın olalım.ne bu sıddet bu celal.Ps2 alırken standart kutunun ıcınden 1 gamepad ve bırde demo cd cıkar.Memory card ve 2. gamepad standart kutunun ıcınden cıkmaz.Sız ayrıyetten almanız gerekıyor bunları.[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Bu arada 2. ds lu game pad ve 8 mb lık orjınal Sony memory card ıkısı bırlıkde 90 mılyon cıvarında.[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ben genede bida sölim ps2 yi aldiinda bitane çikar sonra dersin aa bunun 2. si yok arklarla oynayamam gidip aliim dersin gider ikinciyi alirsin bunu kavramak zamar ister simo ben açikladim 3 kere zaten bu arada sen onlari 2. el alirsan 90 a gelio doru dion hatta gidip yansanayi ürünü al 2 si toplam 20 milyona filan patlar... [Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 13 June 2003 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Serial yok 0 ı 90 mılyon 2 sının. Memory Card 50 mılyon Game Pad 40 mılyon.(50 de olabılır) Tas catlasa 100 mılyon en fazla.[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar