Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ps2 SATAN ?!?

K_iTT

Öne çıkan mesajlar

sana seve seve 699 milyona ps2 mi satarim tabi xbom um gelince pahali deme çünkü değil 2 haftalik makine 39004model mezüh2 çipli 2 dual shock çoyped memory card 10 tane en babalarindan oyunlariyla kutusunda 0 i almiş gibi olacan çok sevinicen azin kulaklarina varcak sevinçten :D

hemen bi hesap çikariim sana istersen :)
alet çiple beraber 550+ milyon doğubankta
dual shock 60milyon
memory card 60 milyon
10 oyun 10 ar milyondan desen 100 milyonda o
770 edio kazik yemiş olorum yane kahretsin :(

[Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 13 June 2003 07:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hayatinda ps2 yi yakindan gördünmü sen ? yada ayni havayi tenüffüs ettinmi onla?? alirken tek veriolar ben 2. sini de ben aldim bilmeden saçma sapan konuşma töbe töbe...
[Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 13 June 2003 11:56 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Simofle tarafından 13 June 2003 12:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

delikanlilikla alakasi yok 3 yaşindaki veletlere afra tafra yapmiyoz burda 2ds war dioruz ama sen bunu anlamiyosun makina+çip 550 milyona aliniyo 2.ds +memory card alindi die yazdim ama sen bunu çözemiyosan başka dencek kelime bulamiyorum bişi yazarkende 1 kerede yaz 3 tane üst üste atma başka şekilde artir post sayini
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar sakın olalım.ne bu sıddet bu celal.Ps2 alırken standart kutunun ıcınden 1 gamepad ve bırde demo cd cıkar.Memory card ve 2. gamepad standart kutunun ıcınden cıkmaz.Sız ayrıyetten almanız gerekıyor bunları.[hline]:utaniem: Simofle :utaniem:
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

ben genede bida sölim ps2 yi aldiinda bitane çikar sonra dersin aa bunun 2. si yok arklarla oynayamam gidip aliim dersin gider ikinciyi alirsin bunu kavramak zamar ister simo ben açikladim 3 kere zaten

bu arada sen onlari 2. el alirsan 90 a gelio doru dion
hatta gidip yansanayi ürünü al 2 si toplam 20 milyona filan patlar...

[Bu mesaj SeriaLKilla tarafından 13 June 2003 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...