MOSAD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Bugün tertemiz format atıp windows xp'yi kurdum ve ardından WoW'umu alıp kurup oyuna girdim. Sonra cosmosu 1.2.3 patchine uyarlamak için bir program kullandım ve oyuna girdim sorun yoktu. Ama sonra ses menüsüne geldim (hani chat penceresinin ordaki tren sesi...vs) fakat menü yok olmuştu. Oyunu kapadım tekrar gireyim dedim oda ne hiç bir şey çalışmıyor. Restart attım makine açıldı Activex Denetimi hatası ...bilmemne bilmemne... Explorer açılmıyor, exe dosyaları açılmıyor hiç bir şey açılmıyor. Son çare format attım ve kaç saatim boşa gitti. Düşünüyorum başka ne yaptım diye ama hiç bir şey yüklü değil bilgisayarda. Cosmos'u uyarlayan program etti işin içine bence. Sizce bu yüzden olmuş olabilir mi? Yada benim gibi sorun yaşayan var mı? Son olarakta cosmos'un 1.2.3 uyumlu hali yok mu yada ona benzer sorun çıkarmayacak bir mod?[signature][hline]wow.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Arkadaşlar kusura bakmayın başlık biraz garip oldu.[signature][hline]wow.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bence wow'dan once antivirus yazilimi ve windows patch'lerini yukleyerek ise basla.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: riglous, 13 Şubat 2005 05:25 tarihinde demiş ki: bence wow'dan once antivirus yazilimi ve windows patch'lerini yukleyerek ise basla. Hiç bir şey yüklü değildi dedim ama full windows update ve gerekli antivirüs programlarını yüklemiştim ;)[signature][hline]wow.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Virus..[signature][hline]www.gitarci.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=275 burdan dosyalara ulasabilirsin (Cosmos'un sitesinde verilen link bu). Sorunun cosmos ya da onunla ilgili bi programdan ciktigini sanmiyorum...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Cosmos activex ile çalışmıyor mu?[signature][hline]wow.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar