Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 daha demin gordum reklamını Staf da gora ozel porgramı warmıs cekım hataları buyuk ıhtımal bilen warmı bişiler ?[signature][hline]DJ Tiesto
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 çekim hatalari fln o GORA nın DVD den yani yeni bişeyy gibi gösteriyolar eheh (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 arkadaslar ben gecen ares te aratırken (kı gecen dedııgın gora cıktın tan 2 hafta sonra) areste gora yazmıstım bu cekım hataaları gora fılmınde lmayan sahneler falan hepsı vardı orda ama ındırmeddım neden? akrsıdakı bır turk.. ındersemde adam dırek kuıllanıcııyı blockluyo ındıremıyom e be adam nmadem shared yapmıssın dosyayı neden ındırtmessınkı :)
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ya gora da omayan sahneler wardi areste indirdim bi klip çikti hakkaten de olmamasi gereken sahneler...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Horozzz, 12 Şubat 2005 19:16 tarihinde demiş ki: ya gora da omayan sahneler wardi areste indirdim bi klip çikti hakkaten de olmamasi gereken sahneler... hehe ne dediğini ve ne hissettigini bilyiorum cunku benımde basıma boyle bişey gelmişti areste garez filmini indiriyordum yarısınıfaln ıdnrıdım bı bakıım dedım goruntuler nasıl dıye divx playerdan actım sonra bı baktım ne goreyım bi tane fransız s.... euheuh[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 fake onlar fake (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 fake de nerden bılcez ueheuheu[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 abi senin film gene gzl çikmis benimki dandik bi klip çikti uyuz oldum walla...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 evet ole bisi duymustum ozel bi DVD ama...[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük |
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 zuahuhau güsel diyo ya yok abi cok dandık tı ya benım hıc hosuma gıtmedı mvalla cok dandık tı :d[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bob marley tipli adamin[ismini unuttum:(] şapkayla beraber peruğu çıkarıp kafayı yıkama sahnesini beğendim:D:D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Öne çıkan mesajlar