Sethlor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Bu repair konusunu tam çözebilmis degilim cozenede rastlamadim henuz :) Ogrenmek istedigim itemin conu dusunce noluyo-statlari dusuyo dediler denedim ben bi fark goremedim sadece dmg ve absorbda bi fark oldugunu okumustum bi ara heraldde Sonracigima bi itemi 99 conu dusencemi hemen tamir ettirmek gerekir yoksa bekletmeli biraz ayrica bi sure sonra kesinlikle durabilitysi dusmeye basliyomu,durebility dusunce itema ne etkisi oluyo 70 dura olursa item patlarmi vs .. Bunlarin cevabini bilen varsa cok mutlu olurum her kafafan baska bi ses cikiyo artileri kullanmaya cekinir oldum sirf repair derdi yuzunden[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 durabilitynin hicbir esprisi yok item bonusu uzerinde, 0 laninca bir daha repair edilemiyor item. ama con olayini ben de cozememistim oynarken, onceleri repair hastaligi vardi 99 a dustumu gidip repair ettirirdim, sonradan bosladim ama bir fark goremedim.[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 farkettigim kadariyla melee weplerde dmg biraz dusuyor gibi(emin degilim).Ama miss rate nin arttigini cidden farkettim(veya bundanda emin degilim)[signature][hline]Ranger : Bard : Hero (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar