ase Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 slm millet uzun bi suredir siteyi takip ediyodum ama nedense uye olmak yeni aklima geldi.ben cogunuzu tanıyorum Kanka HalfMumim sağolsun :) Hepinize Büyükce Selamlar :)[hline]- ase & ase & ase - Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Heh Kanka Selam Sana :) (aşaadaki masadasın ama dur selam verelim :pP) Kimse C/p etmeden Hoş Geldin Ase Diyerekten ; Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Pepelek Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN ve SWG ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza da bir göz atmayı ihmal etme sakın. ps:Allah'a şükür 2 yıldır anca üye olabildin ya bu kıyamet alameti :))[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 http://www.pepelek.com/komik http://www.pepelek.com/zone bölgeleride yeni inşa edilen kulelerimiz :) Saygılar Sevgiler..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Halfmumi den sonra bana birtek hoşgeldin demek kalıyor.[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ase Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 saol dostum (sen olmasan.....) ama ben bunnari zatten biliyodum. vee beni arasina kabul eden herkese simdiden tesekkurler [Bu mesaj ase tarafından 12 Şubat 2003 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 *! Kulağını çeker...* Nie geciktin ya bu kadar geç üye olmakta?? Herşey ilk olarak bir sıcakla kopmayla başladı... Yıllarca Soğumaya uğradı ya sora?[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Evet banada hoj geldin ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.