Elbrech Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bilgisayarimda win 98 yüklüyken sorunsuz calisan "avermedia tv capture 98" tv kartim win xp yükledikten sonra orjinal cd'sinden driverini yüklediim halde "bu program microsoft windows'da kullanilir (su an tam hatirliamiyorum hatayi) " gibi bi hata verio. driver'in win p uyumlu olmiyacagini dusunerek "avermedia tv capture 98 XP (driverin tam adinida hatirlamiorum) " yani benim anladiim donanimin win xp icin olan driverini cektim. ama bir sonuca ulasamadim. aldigim hata hep ayni. Ne yapabilirim?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bendede aynı kart var sitesinden xp için gerekli driveri indirmen yeterli sanırım, ama oda olmamış demişsin o download sayfasında bürsürü ürün seçeneği vardı beki yalnış olanı seçmişsindir[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 birde eski driveri tamamen kaldırmayıda deneyebilirsin çünkü aynı dosyalar olmadığı için üstüne yazmıyor setup ta[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 eski driver'i kaldirmisitim problem orda deil ama muhtemelen sitesinden yanlis driver'i cekmis olabilirim. söleyince mantikli geldi birden :) bugun yarin bide onu denerim usenmezsem :) saol[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yahu ben bu isi bi türlü yapamadim hep ayni hep ayni. siteden oru driver'i cekiorum siliorum herseyi sifirdan kuruorum olmuyorda olmuyor. nie ki acaba ya. bu problemle karsilasan kimse olmad1m1 baska[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 . [Bu mesaj sidd tarafından 12 Şubat 2005 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bende de fly 98 tv kartı var ve driverını yükledikten sonrabilg. açtığımda desktop açılırken reset atıyor. hani makinayı uzun bi süredir kullanıyorum. yeni taktım tv kartınıda driver çakışması yapmıştır diycem ama xpnin sanırım eski tv kartlarıyla bir problemi var. buna nasıl bir çözüm bulabilirsiniz. yeni driver yükledim ama ne yazıkki çalışmıyor ondada aynı sorunu verdi.[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar