sheref Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 http://www.bilgeadam.com/Bireysel/Egitimlerimiz/wg/wg.aspx?m=2&a=0 Fiyatı 5.000 YTL (5milyar) bu eğitime değer mi peki?[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 çok para[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Değmez sonuçta orada verilen bilgiler sana yetmeyecek sen oturup kendini geliştirmek zorunda kalacaksın yine. Otur bikaç manual indir başla ufaktan bişeylere tmm belki biraz uzun sürer sıfırdan bişeyleri kapman öğrenmenin sonu da yoktur fakat paran cebinde kalır. 5k $ verdiğinde bunun geri dönüşünü alabileceğine inanıyormusun gerçekten?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bu tür kursların coguna acıkcası ben para tuzagı gibi bakıyorum. sonucta bunların cogu "introduction" niteliginde oluyor. kursun icerigine göre değişir tabi ki ama hic bilmeyen birisi isen zaten katılacagın kurs bu dedigimden fazla öteye gidemez. 3-5 güzel kaynak bulup kendin birşeyler yapmaya calıs derim ben.
Öne çıkan mesajlar