Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GoldPC den bilgi. almak?

Grom

Öne çıkan mesajlar

Ben pc gold dan sadece istediğim parçaların listesini göndererek bilgisayar alıcam ama bi ark. ım gold bilgi. deki parçların çok sık bozulduğunu ordan almamam gerektiğini söyledi... Sonra çok pişman olursun falan dedi... Siz ne diyosunuz? Bu ark. ım çok iyi bi ark.ımdır. Ondan yalan söylemez yani...[signature][hline]TO LIVE IS TO DIE - Cliff Burton
Sosyal ağlarda paylaş

bak sana gerçekten çok samimi bir öneri... sakın ama sakın ordan alma git vatandan al veya eksen fln. adamlar gold pcde senle çok iyi ilgileniyor malını satıyor.sonra makinan büyük ihtimalle bi sorun çıkarıyor.işte ozmn yandın.goldun ynndaki handa bulunn teknik servise götürüyorsun makinanı.sonra saatlerce sana sıra gelmesini bekliyorsun.hadi geldi diyelim.adamlar sana bir kağıt yazıp evine yolluyor.3-5 güne gel al diyorlar.ama ne 3-5 günü en az 1 ay bekliyorsun.tel ile ararsanda parça bekliyoruz diyorlar...bu kısa bi olay başıma ve arkadaşlarımın başına geldi...yine de sen bilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm ama ark. ımın bi int. sitesinden gönderdiği şikayetlere baktımda yani bu kadar olmaz... saçmalıklar birbirini izlemiş... milleti kazıklamaya falan çalışyolarmış.. adamın biri bilgi. sini tamire götürüp teknik servise inmiş.. diğer elemanlar başka bi adamın bilgi. sini tamir ederken adamın icq sunu açıp bak bak ne demiş hhaha falan diyolarmış yuh yani...[signature][hline]TO LIVE IS TO DIE - Cliff Burton
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grom, 07 Şubat 2005 21:54 tarihinde demiş ki:
Ben pc gold dan sadece istediğim parçaların listesini göndererek bilgisayar alıcam ama bi ark. ım gold bilgi. deki parçların çok sık bozulduğunu ordan almamam gerektiğini söyledi... Sonra çok pişman olursun falan dedi... Siz ne diyosunuz? Bu ark. ım çok iyi bi ark.ımdır. Ondan yalan söylemez yani...

SAKIN AMA SAKIn 2 ayLIK PC IM VAR SURUNUOM TEKNIK SERVISDEEEEEEEEEEEEEE
Sosyal ağlarda paylaş

walla adsl modemi ordan aldim tıkır tıkır ayrica yazin alacaim makineyide ordan almayi dusunuyom ama bu topic...
arklar sunu bir acıklıga kavusuturalim ki benim gonlum rahat olsun :D[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Lagwagon-Lazy
Sosyal ağlarda paylaş

elit bir yer değil pek. sadece daha pahalıya satıyor.

benim sevmemin yanı, girip çingenelik yaptığımda "niye iki ramin renk tonları farklı? biri daha açık, değiştirin uleeen" diye yaygara çıkardığımda hiç mırın kırın etmiyorlar.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
şakası bile komik.. (kendisini sen düşün)
Sosyal ağlarda paylaş

Gold Pc de bişey olduğunda ana merkezi arıyosun ve diyosun böyle böyle seni müdüre fln bağlıyolar ona derdini annatıosn adam da 10 dakka içinde sorunlu pc gold şubesini arıyo 10 dakka sora da anlaşamadıın adam süt dökmüş kedi kesiliveriyo.Böyle şikayet etme şansın var.Ben geçmişte etmiştm işe yaramıştı.Ama PcGold Saygın bi kuruluş olmalıdır, denyoların çalıştıı bi yer diyil..
Sosyal ağlarda paylaş

ben harddisk aldım yanlış modelini almıştım teknik servisten onaylattıktan sonra hemen değiştirdiler bi sorun olmadı yani ben memnunum..[signature][hline]Imagine a Life without Limits..!!
----------------
ForumKahvesi - Sıcak Dostluklar için Bir Yudum Kahve..

www.forumkahvesi.com
www.forumkahvesi.net
Sosyal ağlarda paylaş

mesela bikaç şikayet:

pazarci kulturuyle bilgisayar parcalari satar. ortalama olarak sattigi her uc urunden biri agrizalidir. bu yuzden magazasinin cok yakininda kendi teknik servis dukkani olur. eger satinaldiginiz sey saglam cikar, fayda saglarsa sanslisiniz cunku hem piyasa fiyatinin bes, on dolar alti bir fiyata hemde uygun odeme secenekleriyle gelmistir. bozuk ciktiysa cekecek cileniz var demektir. boyle durumlar icin elemanlari sikica tembihlidir, 'bozuk olan parcayi musteri yarim saat sonra dahi getirse, degistirme ya da geri iade yapmayacaksiniz

bonus card'a taksit yapan, "6 ay taksit yapınca 150 milyona geliyo" dedikten sonra kredi kartı ekstreme 180 milyon olarak yansımı$ satı$ı yapan bilgisayarcı.

bu firmadan alınmış asus marka cd yazıcının arızası servise götürüldüğünde 3-4 tane problem birden çıkartmayı başarmış firma. önce asus olan cihazın kayıtlarda philips olduğunu söylemiş, sonra garanti bandrolünün yırtık olduğunu iddia etmiş, 2003 yazında alınan cihazın garantisinin dolduğunu da üstüne iddia etmiş firma.

arızalı bir ürünü, efendi efendi rica ederek, tüketici hakları yasaları içinde, tamir ettirebilmeniz veya değiştirtmenizin mümkün olmadığı bir firmadır burası. eğer bu şekilde bi talebiniz varsa biraz diş göstermeniz, tehditkar hareket etmeniz ve emrivaki yapmanız gerekemekte.

ben bu gibi ve daha çokları yüzünden almaktan nerdeyse vazgeçtim... halen gidip alsammı acaba diyorum...[signature][hline]TO LIVE IS TO DIE - Cliff Burton
Sosyal ağlarda paylaş

ben golddan bi kere aldım bilgisayarı bi daha da almam. ilk aldım pc yi ram bozuk çıktı. sonra o halloldu güç kaynağı patladı. sonra o da halloldu bu sefer de ekran kartı sorun çıkardı. boşver gold mold git başka yerden aldan[signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor
Sosyal ağlarda paylaş

OEM de en iyi fiyattır pc gold.
www.bascuda.com
www.pcdepo.com
www.gold.com.tr
www.mavibilgisayar.com
karşılaştırın..
Ben örneğin asus 9550 + canon i455 almayı düşünüyoruym ikisi için de en iyi fiyat gold da üstelik kapıda ödemede bile yuzde 5 indirim war!!Hala inad eden warsa beraber bakalm rastgele 10 ürün seçtirip foruma..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...