Bartholomeos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Selamlar.. Arkadaslar ben bu 2 itemin nasil yada nereden cıktıgını bulamadim bilenlerden yardim bekliyorum simdiden tesekkurler..[signature][hline]Ares1/2 Nick: Bartholomeos LvL: 5x Clan: KniGht Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Tık.. Bkz: Level 54 ve Level 57 görevleri.[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Biri 54 diğeri 57 lvl questlerini yaptın mı aldınğın scrollar bulamaman normal maradonda satıyolar 20m görmüştüm questleride nsl yapacağını bütün qestler diye bir konu var ordan okuyabilirsin tahmin ettiğim kadarıyla 54 lvl questini açıklaması yalnış görevi tamalaman için 30 safir 30 opal 30 crystal 5m para gerekli ben bole biliyorum yalnısım varsa ksura bakmayın...[signature][hline]Number One Tv Chatbox:BRİT MEZARI PKLAR BASTI KO$UN:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar