arar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ben şöyle vakit geçirmelik; iyi olmayan, çok da kötü olmayan bi org almak istiyorum. nedir bu aletin piyasası, hangi markalar önerilir kaç tuşlu alayım vb. sorularım var. bu konuda bilgili olanlardan yardım beklemekteyim.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 çok ii olmayan çok da kötü olmayan marka casio dur fiyat bilemicem bak araştır casioları sana göre tam.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Bu ne abi başlık eğlencelik çekirdek gibi olmus..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code]
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 nerdeyse eglencelik.org olarak gordugum icin tasiyodum topici ehe[signature][hline]"May your sword stay wet like a young girl in her prime!"
arar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 işten anlıyan biri el atsa; şu marka, şu model aradığın kriterlere uyar, fiyatı da budur dese ne güzel olurdu.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
arar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 casio ca-301 buldum ikinci el bi tane. ama gerek casio'nun sitesi olsun gerek internet olsun araştırmama rağmen pek elle tutulur, adam gibi bilgilere varamadım. şimdi di de bu model hakkında bilgi isteyip cevap almamayı umuyorum . hayırlısı...[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
equable Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: HellHound, 05 Şubat 2005 00:07 tarihinde demiş ki: nerdeyse eglencelik.org olarak gordugum icin tasiyodum topici ehe Bende öyle gördüm =)
Öne çıkan mesajlar