mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 İnternetteyken Windowsun teması deişiyor ve resetleyene kadar bağlantı kopuyor nedendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 öncelikle açıklayıcı sorun için teşekkür ederim.. cevap veriyorum: .p..a.e seninki kadar açıklayıcı olsun diye böyle yaptım. nasıl olmuş? geyiği bırakıp ciddileşiyor ve muhtemelen bilgisayarında spyware/virüs olduğunu varsayıyor ve spy sweeper'ı indirmeni tavsiye ediyorum. google'da "spy sweeper download" diye aratırsan bulabilirsin. yok "kendimden de birşey katıyım, benim de tuzum olsun" dersen aşmış bilgi bankamıza erişmek için arama bağlantısını kullanabilirsin. önereceğim bazı anahtar kelimeler "worm, spy, kurt, virüs, imdat" olacaktır.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar