logtrig Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 arkadaşlar böyle kenarda köşede bekleyen temiz ve diablo2, fallout 2 gibi oyunları çalıştıran dizüstü bilgisayar arıyorum. bu aralar oyun modundayım, en fazla HoN oynarım yeni dönem oyunlardan. satan var ise çok makbule geçer, bütçe de fazla olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 temiz bir acer aldım. kapanabilir konu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 fallout 2 yi telefon calistiriyo abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 apple watchta da oynarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 logtrig said: temiz bir acer aldım. kapanabilir konu :) abi hon oynayacak olursan ses et lütfen, bu günlerde hon oyuncusu bulmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar