uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Liebe, 07 Şubat 2005 02:21 tarihinde demiş ki: yalnız biz nasıl güvenebiliriz şimdi kusura bakma ama :) ben öyle tanımadıgım birine körü körüne 100 milyon para yolluycak biri degilim.ama sen formaları adrese yollayıp kargoyla parasını alsan neyse dicemde.. bende katılıyorum arkadaşa[signature][hline]jan d.
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 e haklısınız tabi.. 1.si size reebok'ın numarasını veririm. Orda Zehra hanım ile konuşup gerçeknte formaların geldiğini öğrenirsiniz. Daha sonra size ben kargo ile yollarım ve bunun dekontunu size e-maillerim..sizde banka hesabına parayı yatırırsınız[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 gilean iyi iş becerdin ! ben de internetten alıcaktım bişeyler gerek kalmadı.. Ben Allen Iverson'ın siyah formasını istiyorum,siyah olmazsa beyaz da olur ama öncelik siyah. Bedeni Men's Large olucak (aman dikkat çocuk large'ı getirmesinler yanlışlıkla heheh ). Ne kadar zamanda gelir fiyatı nedir bi öğrenip mesaj atarsan iyi olur.. fikir değiştirebilirim çünkü bu etmenlere göre :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Respectful Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yalnız 10 kişiyi geçdik mi???[signature][hline]Karlı yoldan yürümeyi biz seçmedik
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bu arada gilean hangi reebokla konuştun? eğer alırsak belki birkaçımız (ben dahil :D) almaya gelebilir.[signature][hline]^Dallas Mavericks^
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Gilean son durum nedir, konuştunmu buralarda mısın?[signature][hline]jan d.
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ya aslında hep beraber toplanıp netten de sipariş verebiliriz ama reebok çoık daha iyi olur tabiiki sonuçta diğer türlü biri kredi kartıyla ödeme yapıcak güven sorunu olur.. Gilean basketbol bölümünü unutmasa :D veya konuşmadı mesaj da atmyo bu yüzden :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bugün arayamadım işim vardı. Zaten daha iyi oldu daha yeni isteyenler falan çıktı. Yarın arayıp son durumu yazıcam. Nukem aklımdasın.[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: shapshal, 07 Şubat 2005 23:28 tarihinde demiş ki: ya aslında hep beraber toplanıp netten de sipariş verebiliriz ama reebok çoık daha iyi olur tabiiki sonuçta diğer türlü biri kredi kartıyla ödeme yapıcak güven sorunu olur.. Gilean basketbol bölümünü unutmasa :D veya konuşmadı mesaj da atmyo bu yüzden :D zaten olmassa netten sipariş kampanyası başlatıcam merak etme:)[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Nukem_Verite, 07 Şubat 2005 23:53 tarihinde demiş ki: bide şeyide sorsana gilean eşofmanları falan varya bu takımların nba.com daki store'da onlardanda getirtme şansları varmıymış onu senle beraber ısmarlarız netten:)ama sorarım ok[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Gilean gözünü seviym unutma yarın ya :D bak heveslendirdin gaz olduk yapalım şu işi.. bu arada sen hangi reebokla konuşuosun ? yarın aradığında ne kadar zamanda gelir ve fiyatı ne olur onları da öğreniver bi zahmet ben siyah öncelikli olsun philadelphia 76ers Iverson Large demiştim beyaz da olur yani siyah veya beyaz farketmez..sen seç derlerse siyah dersin[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 maltepede yeni açılan carefour'u gezmeye gitmiştim..orada bir sorayım dedim bizim eve uzak olmasına rağmen..neyse yarın bir arıcam[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Kac para?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 yarın belli olacak[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 gilean yattı galiba iş?[signature][hline]^Dallas Mavericks^
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bi de gelicek forma authentic mi replica mı swingman mi? Authenticler gerçekleri,ve fiyatları 150 dolar civarı Replicalar gerçeğinden ufak bi farkı olan 45-60 dolar civarı Swingman nedir çözemedim henüz 70-75 dolar civarı[signature][hline]^Dallas Mavericks^
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 o ne ya ilk defa duyuyorum.[signature][hline]jan d.
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bu her zaman böyledir ister nba storea bak ister reeboka bak.. hatta eski formalar da öyle.. champion falan[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hehe kevin garnett forması aldım ben ya çok güzel ya dandik birşeydir diye düşünmeyin ya harika! fiyatlar 50 dolar civarı kargoyu bilmem ama ben. bide her takımın bereleri var onlarda çok güzel timberwolves beresi alcaktım ama para kalmadı işte bere[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 nerden aldın nba storedan mı? replica heralde?[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 nba store dan aldım.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ha bu arada evet replica çok kaliteli ama dandik değil[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hmm biraz bekleseydin belki beraber alırdık :D [edit: replciaymış görmedim] dirk nowitzki almıştım şimdi de ya duncan ya Iverson ya da jason kidd alıcam karar veremedim :D kargo 30 dolar oluyor senin eve kadar geldi mi yoksa gümrüğe gidip mi aldın[signature][hline]^Dallas Mavericks^ [Bu mesaj shapshal tarafından 09 Şubat 2005 17:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yok ben 4 gün önce amerikadan döndüm shipping vermedim. bu arada replica ve authentic(nasıl yazılıyorsa artık) arasında 100 dolar var neden bu kadar fark var anlamadım ya[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Öne çıkan mesajlar