Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biri vampiir mi dedi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gerçi wampiir heal over time atarsa warlockun zehirinden ölmemeyi başarabilir ama bunu yapsa bile %10 - %20 kalirsin (emir büyük olasilik warlockun büyülerinden birini resist etmissindir sen) ondan sonrada işin warlockun baska bi büyü cast edip atmasina bakar tabi adami arkadan veya yakinindan yakaladiysan işini bitirmen bikaç saniye sürer[signature][hline]I know where the stars glow
And the sky's unclouded
Sweet the water runs my friend
But Noldor
Blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shet and dwell in pain
Mesaj tarihi:
gerçi hala benle dartangani 1 warlockun nasil oldürdüğünü anlamiş değiliz ben önden gidip bütün büyüleri üstüme aldim %0 kalip ıp bastim (ıp1 :( ) sonra zehirden öldüm dartangan (RR5 reaver instant Pbaoe lifedrain i var) slam koyup adamin arkasina gecti leviatan larla adami %15 bırakti sonra stunı gecen warlock dartangani lifedrainlerle öldürdü!! bune kardeşim adamin instantlari gibi normal büyüleridemi var?[signature][hline]I know where the stars glow
And the sky's unclouded
But Noldor
Blood is on your hands
Tears unnumbered
Mesaj tarihi:
Olay şu manasını çekip üstüne doru gidiyorum beni gördüğünde hot cast etmeye başlıyorum ve chamberları üstüme boşalıo ben clawlarla ve melee ile %50-40 a fln getirmiş oluyorum sora LT atmaya başlıo ama arkasına geçip target not visible yaptırarak kesiyorum[signature][hline]Leasie Sumotoru (50 Eldritch) Lancelot/Hib
Bealith Sumotoru (Vampiir) Lancelot/Hib

Öhöm bakınız
Bendeniz
Mesaj tarihi:
içinden geçme olayı herkese yemez haberin olsun.[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Armsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Allegria the Skald of Tough Luck
Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck
Mesaj tarihi:
olay bi face e bakar[signature][hline]I know where the stars glow
And the sky's unclouded
But Noldor
Blood is on your hands
Tears unnumbered
Mesaj tarihi:
her abuse(ki bu yapılan da bana göre bi abuse)ün bi counterı var merak etme. işini bilen caster a bunu yapamazsın.
1v1 dövüşürken içinden geçip positional vurmak da abuse dür bana göre. ki onu da engellemenin yolu var.[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Armsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Allegria the Skald of Tough Luck
Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck
  • Yeni Oluştur...