Khalin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 gerçi wampiir heal over time atarsa warlockun zehirinden ölmemeyi başarabilir ama bunu yapsa bile %10 - %20 kalirsin (emir büyük olasilik warlockun büyülerinden birini resist etmissindir sen) ondan sonrada işin warlockun baska bi büyü cast edip atmasina bakar tabi adami arkadan veya yakinindan yakaladiysan işini bitirmen bikaç saniye sürer[signature][hline]I know where the stars glow And the sky's unclouded Sweet the water runs my friend But Noldor Blood is on your hands Tears unnumbered You will shet and dwell in pain
Khalin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 gerçi hala benle dartangani 1 warlockun nasil oldürdüğünü anlamiş değiliz ben önden gidip bütün büyüleri üstüme aldim %0 kalip ıp bastim (ıp1 :( ) sonra zehirden öldüm dartangan (RR5 reaver instant Pbaoe lifedrain i var) slam koyup adamin arkasina gecti leviatan larla adami %15 bırakti sonra stunı gecen warlock dartangani lifedrainlerle öldürdü!! bune kardeşim adamin instantlari gibi normal büyüleridemi var?[signature][hline]I know where the stars glow And the sky's unclouded Sweet the water runs my friend But Noldor Blood is on your hands Tears unnumbered You will shet and dwell in pain
emircanz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Olay şu manasını çekip üstüne doru gidiyorum beni gördüğünde hot cast etmeye başlıyorum ve chamberları üstüme boşalıo ben clawlarla ve melee ile %50-40 a fln getirmiş oluyorum sora LT atmaya başlıo ama arkasına geçip target not visible yaptırarak kesiyorum[signature][hline]Leasie Sumotoru (50 Eldritch) Lancelot/Hib Bealith Sumotoru (Vampiir) Lancelot/Hib Öhöm bakınız Bendeniz
malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 içinden geçme olayı herkese yemez haberin olsun.[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck
Khalin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 olay bi face e bakar[signature][hline]I know where the stars glow And the sky's unclouded Sweet the water runs my friend But Noldor Blood is on your hands Tears unnumbered You will shet and dwell in pain
emircanz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 face olsa dahi zamanlamayı iyi ayarlarsan büyüyü atamaz[signature][hline]Leasie Sumotoru (50 Eldritch) Lancelot/Hib Bealith Sumotoru (Vampiir) Lancelot/Hib Öhöm bakınız Bendeniz
malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 her abuse(ki bu yapılan da bana göre bi abuse)ün bi counterı var merak etme. işini bilen caster a bunu yapamazsın. 1v1 dövüşürken içinden geçip positional vurmak da abuse dür bana göre. ki onu da engellemenin yolu var.[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck
Öne çıkan mesajlar