Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ölmeden önce söylenen Son Sözler

equable

Öne çıkan mesajlar

Korkma ben attığımı vururum...

-Tren geçiyo mu bu tren yolundan hala?
-Heralde olm ana hat burası...

Aya bak aya kamyon farı gibi...

Yok abi ne düşücem ya,bak şimdi nası çıkıyom oraya...

of spr bunlar... ahuahuahuauha :):):):):)[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Sosyal ağlarda paylaş

ben yanımdakilere ölmeden önce hepinizin a.k derim zıbarırdım herhaklde en zevkli ölme böledir sanırım :) küfür ederek azrail geliyo böyle küfür edion azrailin surat ifadesi değişiyo bi anda falan eahe komik yaw[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Sosyal ağlarda paylaş

(bkz: azraille diyaloglar) eksiden alıntıdır ...

geldim canini alacagim.. vakit tamam
- yaw arkada$im oragi gozume sokacaksin yaw.. hakim olamayacagin aleti niye kullaniyorsun ki, tamam alacaksan al canimi o ayri da
- ..!
- e$hedu enlaaa

- geliyorum demeden gelirim canini alir giderim
- h****r.. kaderde hatun ustunde olmekte varmi$.. abi ben bi geliyim oyle al canimi ya
- cenabet mi gideceksin obur tarafa
- bak dogru dedin sen.. iki saniyede alirim boy abdestini.. sen mahallede alinacak ba$ka can varsa git onlari aladur.. valla az kaldi ya
- allahim beni al $u gorevden.. nedir bu turklerden cektigim yaw..

bitti arkada$im kapatiyoruz.. $ahadetmi getiriyosun istavrozmu cikariyosun yapta aliyim ruhunu
- vay bea... mahmut bak azrail geldi olm..super bi melek yani.. harika bi$ey yaw
- hay ezik seni.. alacagim pazarlik yok
- abi ipekmi bu.. valla cok yaki$mi$ hea.. mizrakta super.. ya.. supersin ya
- eh gitti benden gunah.. ya allah
- orakta $ahane parliy argghh...

- ben geldiim
- hick!!
- aloo.. allahim bu adam beni gorunce korkudan oldu.. ruhunu gerekli yere yollayamadim.. kalacak arada sen bi melek filan yollada halledelim $u i$i
(allaan salaa yap adam gibi gorevini i$te ziplarsan adamin onune olacagi budur.. sikildim ama bende hep ayni hep ayni)

(azrailin kucuklugu)
- azraill, bictin mi evladim bugdaylari, o oragi eline sus olsun diye vermedik. cabuk biraz.
- sabir ya sabir. biraz yukseleyim su meleklik isinde gorecen o zaman o orak niye verildi bana..

(bezmi$ azrail)
- meraba ben sevgi kelebegiyim
- beni kandiramassin seni taniyorum azrailsinsin sen canimi almaya geldin
- aferin.. isim neydi..

- canini almaya geldim
- canini almaya geldim
- ben geldim sen degil
- ben geldim sen degil
- papagan misin mubarek?
- papagan misin mubarek?
- tekrarlamasana lan
- tekrarlamasana lan
- lkhşkfhgsaoıehrgoıh
- ........
- kodum simdi (harsssrttttt)
[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...