Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Korkma ben attığımı vururum... -Tren geçiyo mu bu tren yolundan hala? -Heralde olm ana hat burası... Aya bak aya kamyon farı gibi... Yok abi ne düşücem ya,bak şimdi nası çıkıyom oraya... of spr bunlar... ahuahuahuauha :):):):):)[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 gani müjdenin burası t.ö.rkiye adlı kitabından bir kısmı[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 olm bak cok basit olcak ozel imalat bu el bombasinin pimini cekip koyuyon basket topunun icine.. lan dur sektirme lan to...[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ben yanımdakilere ölmeden önce hepinizin a.k derim zıbarırdım herhaklde en zevkli ölme böledir sanırım :) küfür ederek azrail geliyo böyle küfür edion azrailin surat ifadesi değişiyo bi anda falan eahe komik yaw[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bildigim en bilindik son söz eşhaduenleee.......[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 (bkz: azraille diyaloglar) eksiden alıntıdır ... geldim canini alacagim.. vakit tamam - yaw arkada$im oragi gozume sokacaksin yaw.. hakim olamayacagin aleti niye kullaniyorsun ki, tamam alacaksan al canimi o ayri da - ..! - e$hedu enlaaa - geliyorum demeden gelirim canini alir giderim - h****r.. kaderde hatun ustunde olmekte varmi$.. abi ben bi geliyim oyle al canimi ya - cenabet mi gideceksin obur tarafa - bak dogru dedin sen.. iki saniyede alirim boy abdestini.. sen mahallede alinacak ba$ka can varsa git onlari aladur.. valla az kaldi ya - allahim beni al $u gorevden.. nedir bu turklerden cektigim yaw.. bitti arkada$im kapatiyoruz.. $ahadetmi getiriyosun istavrozmu cikariyosun yapta aliyim ruhunu - vay bea... mahmut bak azrail geldi olm..super bi melek yani.. harika bi$ey yaw - hay ezik seni.. alacagim pazarlik yok - abi ipekmi bu.. valla cok yaki$mi$ hea.. mizrakta super.. ya.. supersin ya - eh gitti benden gunah.. ya allah - orakta $ahane parliy argghh... - ben geldiim - hick!! - aloo.. allahim bu adam beni gorunce korkudan oldu.. ruhunu gerekli yere yollayamadim.. kalacak arada sen bi melek filan yollada halledelim $u i$i (allaan salaa yap adam gibi gorevini i$te ziplarsan adamin onune olacagi budur.. sikildim ama bende hep ayni hep ayni) (azrailin kucuklugu) - azraill, bictin mi evladim bugdaylari, o oragi eline sus olsun diye vermedik. cabuk biraz. - sabir ya sabir. biraz yukseleyim su meleklik isinde gorecen o zaman o orak niye verildi bana.. (bezmi$ azrail) - meraba ben sevgi kelebegiyim - beni kandiramassin seni taniyorum azrailsinsin sen canimi almaya geldin - aferin.. isim neydi.. - canini almaya geldim - canini almaya geldim - ben geldim sen degil - ben geldim sen degil - papagan misin mubarek? - papagan misin mubarek? - tekrarlamasana lan - tekrarlamasana lan - lkhşkfhgsaoıehrgoıh - ........ - kodum simdi (harsssrttttt) [signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 "Mızrağı bana at! mızrağımı at bana lazım olcak![signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar