nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 İstanbul çevresinden 150$ +- 100$ civarlarında bir gitar arıyorum. Manyetik sayısı fark etmez. Daha çok temiz kullanımış olması önemli.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Eskişehirdeyim ama ilgilenirsen http://www.turkrock.com/ftopic12967.html şu linke göz at patiden Numb dan almıştım zamanında 200$ a şimdi 150$ a satıyorum ilgilenirsen güzel alettir.[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Ankaradayım, topiğin linki imzada..[signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ---- Satılık Vivace Elektro Gitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Gitar istiorsan goztepe Minibus caddesi Cemenzar camii karsısında bir Magza Var. Her turlu seyi bilebirisniz. 90 YKr ne kıy minibüse bin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Ankaradayım , Fender Squier Strat , Single-Coil Humbucker taktım Schaller marka , 200 $[signature][hline]a.k.a Vampir OSMAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Kadikoy barlar sokagindaki, SRV Music i öneririm.[signature][hline]Nothing but the music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar