copperelf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 eu elime geçti en sonunda, us versiyonu silmelimiyim yoksa içinde bir iki değişiklik yaparak oynayabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Eno öyle giriyo galiba tam bilmiyorum özel mesaj at ona[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ya bende bi ara girmeye çalıştım ama bende girmemişti us ile. bi cafede bayadır yukluydu ve orda adamlar amerıkan serverında oynuyorlardı ama ben eubeta acc ile girememiştim oyuna.acc doru değil falan diyodu cunku acc us için değil eu içindi. bende giremeyince napalım apışıp kaldık.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=110614[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 tesekkur ederim, ben bulamamişim çok iyi oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar