memofb Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Orjinal WoW CD'im dun amerikadan geldi uye olmaya calısıyorum ilk stepde cd keyi soruor yaziorum 2.stepde ise adresi soruor adresde sadece ulke olarak Canada Amerika ve Avustralya var uye olamiorum eyalet kodunu felan soruor nası uye olabilcem fikri olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 usa dan getirtriysen cd yi avrupada oynamak için sürünmen gereken . bizim gibi.. herhangi bir açıklama yapılmadı convert hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 us versıyonu ıle euda acc acabılıyormusun? key cevırmelerı lazım deılmı once?[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 usa da eu cd si satilmadigini dushunursek buyuk ihtimalle sana gelen cd us versiyonu . us keyleri eu ya cevirmeden kullanamassin. cevirmek icin forumlarda ufak bir arama yapman yeterli olur.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Delidumrul, 12 Şubat 2005 18:47 tarihinde demiş ki: usa da eu cd si satilmadigini dushunursek buyuk ihtimalle sana gelen cd us versiyonu . us keyleri eu ya cevirmeden kullanamassin. cevirmek icin forumlarda ufak bir arama yapman yeterli olur. yeterli değil ? ben gerekli forumları bılıyorum fakat keyım halen çevrilmiş değil, çevrileceğede benzemiyor. çünküm gerekli servis şuanda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memofb Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Delidumrul, 12 Şubat 2005 18:47 tarihinde demiş ki: usa da eu cd si satilmadigini dushunursek buyuk ihtimalle sana gelen cd us versiyonu . us keyleri eu ya cevirmeden kullanamassin. cevirmek icin forumlarda ufak bir arama yapman yeterli olur. nası çeviricem yardım edebilirmisin?? ayrıca wow un avrupa sitesini werebilirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar