Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The incredibles / inanılmaz aile. CoH yorumu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Herkese selamlar...
Bu filmi izlememiş CoH oyuncusu var mı bilmiyorum ama bence izlemeyenin kalmaması lazım. MUHTEŞEM bir film ve çok eğlenceli. Kurgusu sahneler inanılmaz özenli çok heyecanlı ve komik.

Biraz filmden ve herolardan bahsetmek istiyorum.

Mr İncredible,Bob, takımın tankeri. Invul/SS ve tüm ekibin en yüksek level herosu. Origini belli değil ama mutation olması çok yüksek ihtimal. Leaping poolundan SJ almış.

Frozone, ice blaster ve ice controler. Kullandığı travel power bizde yok ama diğer pek çok power'ı bizde de mevcut. Daha çok ice/ice gibi çalışıyor. Ama ice slick ayni bizim bildiğimiz ice slick gibi ve güzel kullanıyor.

İncrediboy, mutation hero, yani mevcut güçlerini genlerinden almış ve bu güçlerle doğmuş. Powerseti belli değil henüz çok düşük level ancak Super speed ve Flury powerlarına sahip. Film içerisinde 2-3 level atlıyor zaten henüz düşük level olduğu için.

Violet- hero ismini unuttum kızları - bir Force field defender. ama hiç secondarysi yok. Personal shielı, deflection shield'ı ve çok iyi slotlanmış(!!!) dispersion buble'ı var. ayrıca concealment pooldan invisibility var. O da mutation origin sahibi.

Edna: ICON tailor :P

Buddy: Technology blaster. Electricity primary ve hem single hem AoE hold'ları var. Ayrıca pet(!) kullanıyor. Ve petleri çok güçlü.

Jack Jack : Spoiler olur söylemeyeyim. Ama khe... ehmm. şey tamam söylemeyeyim.

Elastigirl: Yok maalesef yok bizde böyle bi AT veya hiçbir power'ı tanıdık değil.

İzlemediyseniz MUTLAKA izleyin. Aldıkları missionlar çok yaratıcı ve çok keyifli. Duygusal yönü, aksiyonu kurgusu muhteşem. Biz çok keyif aldık. İzlemeyenler önerir, izleyenlerden powerlarla ilgili yorum beklerim.

sevgiler.[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45
Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34
TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18
Mesaj tarihi:
gercekten super bi film hatta benim forumlara frozen gibi buz güclerini sordugumu görebilirsiniz ama frozen flandemediydi dalga flan gecilir die :P[signature][hline]Hold your ground!Hold your ground!Sons of Gondor,of Rohan my brothers!I see in your eyes the same fear that would take the hearth of me!A day may come when the courage of Men fails when we forsake our friends and break all bonds of fellowship.But it is not this day!An hour of wolves and shattered shields when the age of Men came crashing down!But it is not this day!This day we fight!By all dears that you hold on this good earth I bid you stand,Men of the West!!!
-King Elessar
Mesaj tarihi:
Ya hakikaten hık demiş CoH'un bir tarafından düşmüş bu animasyon!

Annemin isteği üzerine sinemaya gittiğimiz gün bunu önerdim ve annem film başlayana kadar animasyon olduğunu bilmiyordu(çizgi filme ve türevlerinden nefret eder kendisi-nasıl benim annemse hâlâ anlamadım:P).

Zaman geçtikçe benden daha keyifli bir şekilde izlediğini farkettim ve sinema çıkışında da tek kelimeyle mükemmel olduğunu ve çok güzel zaman geçirdiğini söyledi kendileri. Darısı annesiyle gitmeyi düşünenlerin başına:D.
Mesaj tarihi:
said:
mattronweasley, 04 Şubat 2005 13:41 tarihinde demiş ki:
Abi inrediboy'la buddy aynıki incrediboyun yerine dash konması gerek.

Karıştırdım mı? Hmm pardon, oğullarının hero ismi neydi peki?

Cape esprisine de bayıldım... "NO CAPES!"[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45
Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34
TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18
Mesaj tarihi:
dash gibi dashlar .P[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be
Feeling so faithless
Lost under the surface
I don't know what you're expecting of me
Put under the pressure
Of walking in your shoes
Mesaj tarihi:
Ben de izledim sonunda, çok güzel filmmiş =) millet yavaş yavaş bu animasyon işinde iyice ustalaşmaya başladı, final fantasy de süperdi...[signature][hline]Pleurosis, Level 27 Rad/Rad Defender
To5uN, Level 23 Elec/Elec Blaster
  • Yeni Oluştur...