Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 siparişi 2 gün önce verdim uk gamesden ve 2 gündür şu mesaj var tracking sisteminde: ITEM AWAITING CHECKS This item is currently awaiting manual processing - the status should change when the database is next updated 2 tane mail attım, ne zaman ship edileceğini bana bildirmeleri için , cevap gelmedi telefonda ettim fakat sürekli meşkul numaraları, ulaşmanın bir yolu varmı yada geç update ediyorlarda yollamışlarmı çoktan? nedir ne değildir bilgilendirirseniz sevinirim ayrıca allah kahretsin bıktım bu preorder işinden be daoctada burdada hep bir sorun oldu bu her zaman geç yolluyorlar..[signature][hline]50 vampiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 up bu adamlara yanlış mailden mi ulaşıyorum hala yollamamışlar cancel etmek istiyorum siparişimi cevap vermiyor şerefsizler bana sizin ulaştığınız maili verirmisiniz?[signature][hline]50 vampiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bankanı ara dekı bole bole hesabımdan para cekmez ısterlerse vermeyın de olur biter + orda iptal etmek ıcın yer vardır sipariş listem gibi birşey yokmu?_[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Merak etme bende ilkinde ukgame'den almıştım ama gelmedi iptal edildi bunu söyleyeyim neden göderemiyeceklerini tam olarak bilimiyorum ama oradan almıcan aynı şeyler benim mail ded duruyor hala.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar