Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekşisözlük'te 17k çaylağın bir anda yazar yapılsı

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

said:
Alexi_Septimus, 12 Şubat 2005 07:16 tarihinde demiş ki:
2.ci kez uçurulma şansı!
Oley! =)

yine uçarsan bu sefer ben gelip uçururum seni.

elbette ticari kaygılar söz konusudur. ekşi sözlüğün ruhu ilk "sayın ssg merhaba şu hesabım.." ile başlayan ve ssg'ye atılan mesaj ile kaybolmaya başlamıştı.[signature][hline]no pity. no mercy. no regret.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 12 Şubat 2005 13:22 tarihinde demiş ki:
hayır şunu anlamıyorum ben, madem sizi ilgilendirmiyor niye mesaj atıyorsunuz topic'e.

Gereksiz polemik ve sorun çıkarıyor o sitenin yönetim anlayışını burada sorgulamak. Sadece yönetim anlayışı da değil işin doğrusu.

Oranın ya da buranın geçmişini biraz kurcalar isen ne demek istediğimizi anlarsın mesajlarımızla. Kayıt tarihini göz önüne alırsak bilemiyor olman olası.

Konu ile ilgilenmiyoruz ama senin anladığın anlamda değil. Ayrıca doğru bildiğin şeyden de cayma. DB'yi çatlatabilme olasılığından da değil bu.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

sozlukte patiden bayaa nefret eden hatta fake acc. larlabile saldıran bir grup var. ama 17K lık uye alımı ise konumuz pek birşey değişmeyecek derim. zaten değişen çoktan değişti[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...