silencer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Alexi_Septimus, 12 Şubat 2005 07:16 tarihinde demiş ki: 2.ci kez uçurulma şansı! Oley! =) yine uçarsan bu sefer ben gelip uçururum seni. elbette ticari kaygılar söz konusudur. ekşi sözlüğün ruhu ilk "sayın ssg merhaba şu hesabım.." ile başlayan ve ssg'ye atılan mesaj ile kaybolmaya başlamıştı.[signature][hline]no pity. no mercy. no regret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AstelyA Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 oley yahu... :D[signature][hline]+ lar - ler birbirini götürür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathblow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ot b.k yazar olmuş bizim son derece kaliteli arkadaşların üyeliği silinmiş. Üye alımında nası bi eleme uygulandıysa artık..[signature][hline]! seek & destroy ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Saeros, 12 Şubat 2005 13:22 tarihinde demiş ki: hayır şunu anlamıyorum ben, madem sizi ilgilendirmiyor niye mesaj atıyorsunuz topic'e. Gereksiz polemik ve sorun çıkarıyor o sitenin yönetim anlayışını burada sorgulamak. Sadece yönetim anlayışı da değil işin doğrusu. Oranın ya da buranın geçmişini biraz kurcalar isen ne demek istediğimizi anlarsın mesajlarımızla. Kayıt tarihini göz önüne alırsak bilemiyor olman olası. Konu ile ilgilenmiyoruz ama senin anladığın anlamda değil. Ayrıca doğru bildiğin şeyden de cayma. DB'yi çatlatabilme olasılığından da değil bu.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paranoidandroid Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 GE-TA ya katılıyorum[signature][hline]screw you guys , i'm goin' home ... a.k.a. Marvin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 sozlukte patiden bayaa nefret eden hatta fake acc. larlabile saldıran bir grup var. ama 17K lık uye alımı ise konumuz pek birşey değişmeyecek derim. zaten değişen çoktan değişti[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar