tokico Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 benim ID: ChutLuck Şifrem: ???? Koyu açıyorum ve id. ve şifre soryu buraya idimle şifremi giriyorum bağlanıyo fakat daha server listesi açılmadan yaklaşık2 saniye sonra Connection FAiled. diyo bunu neden diyebilirki aynı makınadan başka bir id. deniyorum bu id çok rahat girebiliyor fakata ChutLuck neden giremiyor lütfen yardımcı olurmusunuz.... :/:/:/:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ip in asılı kaldı büyük ihtimalle sabret bir süre sonra girceksin.[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tokico Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bu tip oyunlarda IP asılı kalması varmı :) benim bildiğim bitek mirc'da vardı ama bilmiyorum bu arada artık connection failed yerine... Log in Failed. Oluyo inş. Dediğin gibidir IP asılı kalmıştır peki ne zmn düşer tahminen ? yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 aynı sorun bendede var bilader bende bekliyorum benim accountla girmiyor başka accountlarla giriyor[signature][hline]quote]Jade, 10 Ocak 2000 00:00 tarihinde demiş ki: Bilmemek ayıp değildir,öğrenmemek ayıptır...[ [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar