ShieLd Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Beyler bana bunu ayrıntılı bir biçimde anlatabilirmisiniz? Yada tutrioal var mi?[signature][hline]Hayat Süprizlerle Dolu Ne Zaman Kafanıza Bir Deathly Yiyeceğinizi Bilemezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShieLd Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Allah aşkına bir yardım eden yok mu delirecem yaf... :'([signature][hline]Hayat Süprizlerle Dolu Ne Zaman Kafanıza Bir Deathly Yiyeceğinizi Bilemezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 kaynak kodu acık olan forumlar var. onların belli kısımlarını turkcelestirerek kullanabilirsin diyecem de daha ayrıntılı anlatamayacagım ne yazık ki.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 geocities php asp felan desteklemio salla lycos.co.uk da php ac daha ii[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetc Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Evet geocites asp desteklememekte bu yüzden forum olayını kursanda bi işe yaramaz.... Ama yinede forum açmakta kararlıysan bana mesaj atıp ulaşabilirsin yardımcı olurum...[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetc Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 asdsada [Bu mesaj ahmetc tarafından 12 Şubat 2005 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar