KingV Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Herşeyin sıfırdan başladığı yeni server geliyormuş. Eğlenceli olabilir diyorum. Yeni oyuncular ve veteranlar olarak denesek mi?
KingV Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 ama bu server pve üzerine gidecekmiş. oyun zaten instanced gidiyor. harita değiştirirken pve/pvp on/off modu olsa keşke. çok mu zor bunlar?
KingV Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 official. MAyıs a kadar açık olacak. daha sonra Crom serverına aktarılacak karakterler.
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Cok saglam oyundu. Buglara kurban gitti valla. Bir şuna bakıyorum , bir wow'a ve üzülüyorum. Pvp'si kadar PVE'si de cok güzeldi abi.
KingV Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Haklısın çok mmo oynadım. Zindanlardaki raidlerdeki boss savaşları bu kadar sağlam olanı yoktu. Bu arada oyunda ek paketleri aldıysanız oralara geçebiliyorsunuz diye hatırlıyorum.eski unchained modelinde godslayer, turan vbne geçiş yoktu.
Öne çıkan mesajlar