KingV Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Herşeyin sıfırdan başladığı yeni server geliyormuş. Eğlenceli olabilir diyorum. Yeni oyuncular ve veteranlar olarak denesek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Whitesands pvp sağlam döner :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 ama bu server pve üzerine gidecekmiş. oyun zaten instanced gidiyor. harita değiştirirken pve/pvp on/off modu olsa keşke. çok mu zor bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 official mı private mı server? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 official. MAyıs a kadar açık olacak. daha sonra Crom serverına aktarılacak karakterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Cok saglam oyundu. Buglara kurban gitti valla. Bir şuna bakıyorum , bir wow'a ve üzülüyorum. Pvp'si kadar PVE'si de cok güzeldi abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Haklısın çok mmo oynadım. Zindanlardaki raidlerdeki boss savaşları bu kadar sağlam olanı yoktu. Bu arada oyunda ek paketleri aldıysanız oralara geçebiliyorsunuz diye hatırlıyorum.eski unchained modelinde godslayer, turan vbne geçiş yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar