Quvist Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 eheh gercektende oyle ama bıraz sopa yedıkten sonra ıster ıstemez agzına almassın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Guzin abla gibiyim! Huyum Kurusun![signature][hline]Ben Kimseyim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 çok kızdığım zaman küfür ederim ama ; Yaş,Cinsiyet,Irk,Dil,Din,Sınıf ayrımı gözetmem yardırırım.[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ya cocuga resmen kufur edin dionuz!!! =P alla askina 14 sußata ne kaldi olm git kiza bida yaparsam gæy oliim de kiz senle bir asir boyu cikar[signature][hline]Ben Kimseyim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: DoGMeaT, 06 Şubat 2005 22:15 tarihinde demiş ki: ya bi susun mna koym kafamı s..tnz vıdı vıdı isteyen etsin küfrüne hade sie m.na kdumların wooh maksadı mı aşmışız ne yapmışız. espriyi zorlamanın manasızlığı da bi yana.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Demon_of_Hell, 08 Şubat 2005 15:38 tarihinde demiş ki: çok kızdığım zaman küfür ederim ama ; Yaş,Cinsiyet,Irk,Dil,Din,Sınıf ayrımı gözetmem yardırırım. +1 sadece kızdığım zaman.[signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 içinden küfür et[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 beyler benimde ağzım pis alıştı kurtulamıom paso sövüom ne yapmalıyız bizler küfürbazlar :([signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 haha süper ya[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hayat zor zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Yazık alfabemizi bu denli kötü laflara kullanmanız :yapma:[signature][hline]Delanoresse, 08 Aralık 2004 13:57 tarihinde demiş ki: reskille bagladigim gunleri unutma arcane, sen beni kestiginde ben hatuna gitmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ya walla cok saçmasin lem sırf trodoon hatrına yazıom topic uste cıksın cocuga yardim etmicekseniz yazmayin a.q. ay afedersiniz =P akil verin akil ole ottan bottan seyler yazmayin *!Yeni bi deyim "bulur ottan bottan"*[signature][hline]*!nabzini control eder* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 be kardeşim ne demek küfür alışkanlığım war etme zorlamı sırf arkadaş çewrsinde popularite için küfür etmek hele de bunu alışkanlık haline getirmek iyi olmuş aklın başına gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar