Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kufur Etmek Isyemiyorum!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya cocuga resmen kufur edin dionuz!!! =P alla askina 14 sußata ne kaldi olm git kiza bida yaparsam gæy oliim de kiz senle bir asir boyu cikar[signature][hline]Ben Kimseyim!!!
Mesaj tarihi:
said:
DoGMeaT, 06 Şubat 2005 22:15 tarihinde demiş ki:
ya bi susun mna koym
kafamı s..tnz vıdı vıdı
isteyen etsin küfrüne hade sie
m.na kdumların

wooh

maksadı mı aşmışız ne yapmışız. espriyi zorlamanın manasızlığı da bi yana.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
Mesaj tarihi:
said:
Demon_of_Hell, 08 Şubat 2005 15:38 tarihinde demiş ki:
çok kızdığım zaman küfür ederim ama ;
Yaş,Cinsiyet,Irk,Dil,Din,Sınıf ayrımı gözetmem yardırırım.

+1 sadece kızdığım zaman.[signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill...
Mesaj tarihi:
beyler benimde ağzım pis alıştı kurtulamıom paso sövüom ne yapmalıyız bizler küfürbazlar :([signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki:
git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
Mesaj tarihi:
Yazık alfabemizi bu denli kötü laflara kullanmanız :yapma:[signature][hline]Delanoresse, 08 Aralık 2004 13:57 tarihinde demiş ki:
reskille bagladigim gunleri unutma arcane, sen beni kestiginde ben hatuna gitmistim.
Mesaj tarihi:
ya walla cok saçmasin lem sırf trodoon hatrına yazıom topic uste cıksın cocuga yardim etmicekseniz yazmayin a.q. ay afedersiniz =P akil verin akil ole ottan bottan seyler yazmayin

*!Yeni bi deyim "bulur ottan bottan"*[signature][hline]*!nabzini control eder*
Mesaj tarihi:
be kardeşim ne demek küfür alışkanlığım war etme zorlamı sırf arkadaş çewrsinde popularite için küfür etmek hele de bunu alışkanlık haline getirmek iyi olmuş aklın başına gelir
  • Yeni Oluştur...